Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΖΑΓΟΡΙ: Εξαγορά της εταιρείας εμφιάλωσης νερού ΖΗΡΕΙΑ

ΑρχικήΝέαΖΑΓΟΡΙ: Εξαγορά της εταιρείας εμφιάλωσης νερού ΖΗΡΕΙΑ
spot_img

cibum team

  Οι εγκαταστάσεις της ΖΗΡΕΙΑ ΕΠΕ, βρίσκονται στην Κυλλήνη Στυμφαλίας, μια περιοχή που προστατεύεται περιβαλλοντικά από τις συνθήκες Ramsar και Natura 2000. Η εταιρεία εμφιαλώνει το φυσικό μεταλλικό νερό «ΖΗΡΕΙΑ», το οποίο διαθέτει υψηλή ποιότητα και πολύ καλή αναλογία των ωφέλιμων ιόντων ασβεστίου / μαγνησίου, ενώ είναι αναγνωρισμένο από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η επενδυτική κίνηση της ΧΗΤΟΣ, εκτός της περιοχής της Ηπείρου, όπου βρίσκεται η έδρα της για περισσότερο από 65 χρόνια, ενισχύει τη θέση της στην εγχώρια αγορά και της δίνει τη δυνατότητα για αύξηση της παραγωγικής της δυναμικότητας με διατήρηση των ήδη υψηλών ποιοτικών standards. Η τοποθεσία της μονάδας εμφιάλωσης στη Ζήρεια (όρος Κυλλήνη) της Κορινθίας είναι κομβική και από πλευράς logistics, καθώς η εταιρεία θα βρίσκεται δίπλα στα μεγάλα αστικά κέντρα και λιμάνια, με αποτέλεσμα την περαιτέρω μείωση του περιβαλλοντολογικού αποτυπώματος λειτουργίας της.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη εξαγορά εντάσσεται στο ευρύτερο επενδυτικό πλάνο της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, ύψους 25 εκατ. ευρώ, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από το περασμένο έτος και θα ολοκληρωθεί εντός της επόμενης τριετίας. Το πλάνο, εκτός των άλλων περιλαμβάνει τη λειτουργία νέων γραμμών παραγωγής, στις υφιστάμενες αλλά και στις καινούργιες εγκαταστάσεις, αλλά και τη δημιουργία νέων σημείων logistics πανελλαδικά. Στο πλαίσιο αυτό, στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι ο εκσυγχρονισμός της μονάδας στη Ζήρεια, ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στα περιβαλλοντικά και παραγωγικά πρότυπα που έχει θέσει και ακολουθεί η ΧΗΤΟΣ.

Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. -όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της- είναι μια πρωτοπόρα, ελληνική βιομηχανία, με ηγετική παρουσία στον κλάδο των εμφιαλωμένων νερών. Με έδρα στην περιοχή των Ιωαννίνων και με εμπειρία στον τομέα της εμφιάλωσης αναψυκτικών ήδη από το 1955, ξεκίνησε με την εμφιάλωση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού “ΖΑΓΟΡΙ” το 1988. Με σταθερά βήματα εξελίχθηκε σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη Εταιρεία, που συνεισφέρει διαρκώς και ουσιαστικά στην εθνική οικονομία.

Η σταθερή προσήλωση της ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. στις αρχές ολικής ποιότητας, της επιτρέπει να υποστηρίζει με υπευθυνότητα ότι κάθε σταγόνα Φυσικού Μεταλλικού Νερού “ΖΑΓΟΡΙ” διατηρεί αναλλοίωτη τη φύση της Ηπείρου. Η εμφιάλωση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού “ΖΑΓΟΡΙ” πραγματοποιείται στην πηγή, με χρήση υπερσύγχρονων μηχανημάτων, χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση καθ’ όλη τη διαδικασία από την άντληση έως και τη διάθεση του προϊόντος και χωρίς να παρεμβάλλεται καμία επεξεργασία. Η παραγωγή του Φυσικού Μεταλλικού Νερού “ΖΑΓΟΡΙ” πραγματοποιείται με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, σε πλήρη συμμόρφωση με την ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία.

Δείτε: Σύγκρουση ρόλων: αρτοβιομηχανίες στρέφονται στον καφέ και αλυσίδες καφέ στις τυρόπιτες!  

Δείτε: O ρόλος της EFSA και η επιτροπή ΒΙΟΗΑΖ που έχει χρώμα ελληνικό   

Δείτε: Αρχίζουν τα… όργανα στην εστίαση. Μουσική στις 28- 29 Μαΐου ως συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας  

Δείτε: Μεγάλη απάτη τροφίμων στην Ιταλία. 6 εντάλματα σύλληψης για παραπλανητική ετικέτα 

Δείτε: Η σωστή συμπεριφορά στο τραπέζι γιατί… τα πιρούνια δεν είναι φτυάρια, το ανοιχτό στόμα αξιοθέατο και το φαγητό μόνο δικό μας! 

Δείτε: ΣΕΒΕ κατά του Nutriscore  

Δείτε: TripAdvisor: 4 ελληνικά ξενοδοχεία στη λίστα με τα 25 καλύτερα στον κόσμο 

Δείτε: 4 πράγματα που πρέπει να έχει το ψωμί σας 

Δείτε: Νέα δεδομένα: Η συχνή κατανάλωση γάλακτος δεν αυξάνει τη χοληστερίνη 

Δείτε: Ξενοδοχεία: λύθηκε το πρόβλημα του μπουφέ 

Δείτε: Εθνική επιτυχία: Προϊόντα ΠΓΕ ούζο, τσίπουρο και τσικουδιά!  

Δείτε: Οι αλλαγές στον κανονισμό για τη φέτα και όλα τα προϊόντα ΠΟΠ –ΠΓΕ 

Δείτε:Παιδική διατροφή: ο εφιάλτης της μπάμιας και του μπρόκολου 

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο