Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024
27 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πράσινο τσάι με λεμόνι χωρίς θερμίδες από τη Φάρμα Κουκάκη

ΑρχικήTop quality 4uΛιανεμπόριοΠράσινο τσάι με λεμόνι χωρίς θερμίδες από τη Φάρμα Κουκάκη
spot_img

Σε δύο υπέροχες γεύσεις!

Στη Φάρμα Κουκάκη λειτουργούν με βαθύ αίσθημα ευθύνης, παράγοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας, που απολαμβάνουμε εδώ και χρόνια. Το όραμά τους εδράζεται σε τρεις βασικές αρχές: προσήλωση στην παράδοση, ευαισθησία απέναντι στις μελλοντικές γενιές και προσοχή του ελληνικού περιβάλλοντος, που τους φιλοξενεί. Πάνω απ’ όλα, η δέσμευσή τους στην άριστη ποιότητα των προϊόντων, τους επιτρέπει να εμπλουτίζουν καθημερινά τα ελληνικά τραπέζια με υγιεινές, θρεπτικές προτάσεις.

Με έδρα τους Κάτω Αποστόλους στο Κιλκίς, οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής τους βρίσκονται δίπλα στα διοικητικά τους γραφεία. Το κέντρο διανομής και οι εμπορικές τους δραστηριότητες εδρεύουν στο υποκατάστημά τους, στη Νέα Ιωνία Θεσσαλονίκης, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματική παράδοση σε όλη τη χώρα.

Η ανώτερη ποιότητα των προϊόντων της Φάρμα Κουκάκη δεν έχει κατακτήσει μόνο την εγχώρια αγορά, αλλά έχει κάνει σημαντική πρόοδο και διεθνώς. Το ταξίδι των εξαγωγών τους ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2011, με μια στρατηγική συνεργασία στην Ιταλία και σήμερα, εξάγουν σε 24 χώρες παγκοσμίως. Το αυθεντικό, ελληνικό γιαούρτι έχει κερδίσει σημαντική αναγνώριση στο εξωτερικό, με τους καταναλωτές να αναζητούν όλο και περισσότερο τα ποιοτικά, γαλακτοκομικά προϊόντα της Φάρμας Κουκάκη.

Η δέσμευσή τους στην αριστεία επικυρώνεται ετησίως από το International Taste Institute (Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης). Το 2024, το κεφίρ τους έλαβε το διάσημο βραβείο Crystal Taste Award, μετά την επιτυχία του κεφίρ με κόκκινα φρούτα, το προηγούμενο έτος. Τώρα μπορούν να υπερηφανεύονται για δύο Crystal Taste Awards, στην κατηγορία κεφίρ. Τα στραγγιστά γιαούρτια τους με 10% και 0% λιπαρά διακρίθηκαν επίσης στα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης 2024.

Ο ποιοτικός έλεγχος είναι υψίστης σημασίας στη Φάρμα Κουκάκη. Η αφοσιωμένη ομάδα τους παρακολουθεί σχολαστικά κάθε στάδιο της παραγωγής, από τις πρώτες ύλες μέχρι το τελικό προϊόν, πραγματοποιώντας αυστηρές οργανοληπτικές, μικροβιολογικές και φυσικοχημικές δοκιμές. Αυτό εξασφαλίζει ότι μόνο τα καλύτερα προϊόντα φτάνουν στο τραπέζι των καταναλωτών.

Η φιλοσοφία τους επικεντρώνεται στην παραγωγή ασφαλών, υψηλής ποιότητας προϊόντων, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών. Για να το επιτύχουν έχουν υιοθετήσει και εφαρμόσει διεθνή πρότυπα και μεθοδολογίες ποιότητας.

Η Φάρμα Κουκάκη έχει επίσης δεσμευτεί στη βιωσιμότητα, όπως αποδεικνύεται από το Bronze βραβείο τους, στα 2023 Green Brand Awards, για την πρωτοβουλία τους να αντικαταστήσουν μέρος του στόλου οχημάτων τους, με φορτηγά-ψυγεία που κινούνται αποκλειστικά με Φυσικό Αέριο Κίνησης (CNG). Φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση, που μειώνει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα έως και 30%, αποδεικνύοντας την αφοσίωσή τους στην περιβαλλοντική υπευθυνότητα.

Η γκάμα των προϊόντων της Φάρμας Κουκάκη επεκτείνεται πέρα από τα γαλακτοκομικά, περιλαμβάνοντας δροσιστικά ροφήματα, όπως το Κρύο Τσάι Πράσινο με Λεμόνι– Δροσιστικό Πράσινο Τσάι με Λεμόνι, χωρίς ζάχαρη & χωρίς θερμίδες!
Τα εκλεκτά φύλλα πράσινου τσαγιού σε συνδυασμό με τη ζωηρή γεύση του φρέσκου λεμονιού, δημιουργούν ένα αναζωογονητικό ρόφημα με υπέροχη γεύση!

Εξίσου απολαυστικό και το Κρύο Τσάι με Ροδάκινο! Υπέροχη γεύση από αρωματικό τσάι και ζουμερά, μυρωδάτα ροδάκινα. Απολαύστε το φρέσκο, φρουτώδες Τσάι Ροδάκινο παγωμένο!

Διατίθενται στα ψυγεία σε συσκευασία των 0.5lt.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ευκαιρία να παρακολουθήσετε το best seller σεμινάριο TÜV: Food safety culture advanced training course TÜV NORD σε συνεργασία με τo cibum.gr

Εισηγητής Νίκος Γδοντέλης, Βιολόγος MSc Food Science, σύμβουλος Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.

5 μωρά πέθαναν από ασφυξία σε κούνιες της Fisher-Price – Ανακαλούνται πάνω από 2 εκατομμύρια κούνιες

Νέα ανάκληση προϊόντων της Fisher-Price λόγω σοβαρού κινδύνου για τα βρέφη.

Μέγα σκάνδαλο στη Τουρκία: Πουλούσαν χοιρινό κρέας ως μοσχάρι και κοτόπουλο! Έντονες αντιδράσεις

Το σκάνδαλο προκάλεσε εκτεταμένη ανησυχία σχετικά με την ασφάλεια των τροφίμων της γείτονος χώρας.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο