Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2025
9.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εστίαση: Ανοιχτό να επεκταθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και στους εργαζομένους σε εστίαση και ψυχαγωγία

ΑρχικήΝέαΕστίαση: Ανοιχτό να επεκταθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και στους εργαζομένους σε εστίαση και ψυχαγωγία
spot_img

cibum team

Ανοιχτό άφησε σήμερα το ενδεχόμενο επέκτασης της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για τους εργαζόμενους στην εστίαση και την ψυχαγωγία, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.

«Είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα» τόνισε  μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Newsroom» και πρόσθεσε ότι το ζήτημα αποτελεί αντικείμενο μελέτης των ειδικών, της ειδικής επιτροπής εμβολιασμών και των αρμόδιων οργάνων.

Απαντώντας στην κριτική πως ενώ στους κλειστούς χώρους το χειμώνα οι πελάτες θα είναι αμιγώς εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες το προσωπικό μπορεί να μην είναι εμβολιασμένο, εξήγησε ότι «πάντοτε υπάρχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία, γιατί η εστίαση για τον πελάτη είναι ψυχαγωγία, αλλά για τον εργαζόμενο είναι ο τρόπος της επιβίωσής του».

Ο κ. Γεραπετρίτης υπενθύμισε ότι τα μέτρα θα είναι αυστηρά, με μάσκα σε κάθε στάση της δουλειάς των υπαλλήλων στην εστίαση και δυο τεστ κορωνοϊού εβδομαδιαίως.

«Βεβαίως αν δούμε ότι η κατάσταση δεν βαίνει μειούμενη, προφανώς θα αξιολογηθούν και μέτρα επέκτασης του υποχρεωτικού εμβολιασμού στον ιδιωτικό τομέα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μην το φοβάστε… Πέντε φλιτζάνια καφέ κάνουν καλό σε άτομα με καρδιακή αρρυθμία

Ερευνητές παρακολούθησαν 2.400 ανθρώπους με κολπική μαρμαρυγή για τρία χρόνια.

Εκατοντάδες οι δηλητηριάσεις από νωπό γάλα και τυριά – Τι ισχύει στην Ελλάδα για τα τυριά από νωπό γάλα – Του Γ. Μορφονιού*

Ο Επιστήμονας Τροφίμων Γιώργος Μορφονιός ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Ελλάδα, για την παραγωγή τυριών από γάλα που δεν έχει υποβληθεί σε διαδικασία παστερίωσης.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο