Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
14.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

IFS PACsecure version 2 – IFS Global Markets PACsecure program

ΑρχικήΠιστοποίησηΠρότυπα Συστημάτων ΔιαχείρισηςIFS PACsecure version 2 - IFS Global Markets PACsecure program
spot_img

cibum team

Η έκδοση 2 ακολουθεί την έκδοση 1.1 που δημοσιεύθηκε το 2017. Σημαντικές νέες δυνατότητες του IFS PACsecure version 2 είναι:

1)Αυξημένη εστίαση στην επιτόπια αξιολόγηση, λιγότερη τεκμηρίωση, μειωμένος αριθμός απαιτήσεων (-14%).
2)Νέα διατύπωση: η επιθεώρηση γίνεται αξιολόγηση, για να υπογραμμιστεί η προσέγγιση προϊόντος και διαδικασίας του IFS σύμφωνα με το ISO / IEC 17065.
3)Βελτιωμένη δομή του πρωτοκόλλου πιστοποίησης προσαρμοσμένη στις ανάγκες των ενδιαφερομένων μερών IFS
4)Βελτιώσεις στο πεδίο της αξιολόγησης IFS PACsecure και στα πεδία των προϊόντων
5)Νέοι κανόνες σχετικά με τη διάρκεια της αξιολόγησης
6)Καλύτερο σύστημα βαθμολόγησης (όμοιο με το IFS Food έκδοση 7)
7)Οι οδηγίες για τη βιομηχανία και τους ελεγκτές περιλαμβάνονται στο πρωτόκολλο
8)Στις απαιτήσεις πολιτικής περιλαμβάνεται η βιωσιμότητα 
9)Η Νοοτροπία Ασφάλειας Προϊόντος έχει συμπεριληφθεί στις απαιτήσεις
10)Μια νέα προσέγγιση για το σύστημα ανάλυσης κινδύνων και εκτίμησης κινδύνων και ενίσχυση του ελέγχου των διαδικασιών
11)Σαφώς δομημένη έκθεση αξιολόγησης με τυποποιημένες ενότητες
12)Κάθε τρίτη αξιολόγηση πιστοποίησης IFS θα είναι απροειδοποίητη
13)Οι νέοι ορισμοί υπεργολαβίας διευκρινίζουν διαφορετικούς τρόπους διαχείρισης.
14)Το δωρεάν λογισμικό IFS auditXpressX υποστηρίζει τις εσωτερικές επιθεωρήσεις πιστοποιημένων εταιρειών

Διαβάστε περισσότερα πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο