Δευτέρα, 28 Απριλίου, 2025
17.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Interflon Hellas Ltd

spot_img
Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να προχωρήσετε μπροστά σε έναν συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις λίπανσης. Με παρουσία σε παραπάνω από 50 χώρες, εξυπηρετούμε πάνω από 135.000 πελάτες σε όλους τους κλάδους της βιομηχανίας. Δίνουμε στην αγορά μια νέα μέθοδο: αναθεωρούμε την Τεχνική Συντήρηση. Με 400 εξειδικευμένους Τεχνικούς Συμβούλους παγκοσμίως, συμβάλλουμε στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών συντήρησης και στην ορθή εφαρμογή των ιδανικών προϊόντων Interflon, μετατρέποντας τη λίπανση σε λύση θεμάτων συντήρησης και εξοικονόμησης κόστους. Τα προϊόντα της Interflon μειώνουν το κόστος της συντήρησης, την κατανάλωση ενέργειας και τις εκπομπές CO2, ενώ παράλληλα αυξάνουν την αξιοπιστία του εξοπλισμού και την παραγωγικότητα του εργοστασίου.
spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν

Πρωινό και διαλειμματική νηστεία: Πότε είναι ωφέλιμο και πότε όχι – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Πως η ώρα του πρώτου γεύματος επηρεάζει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα