Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
15.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δωρεάν Webinar από την EFSA για τα υλικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα

ΑρχικήΝέαΕκπαίδευσηΔωρεάν Webinar από την EFSA για τα υλικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα
spot_img

Στις 25 Νοεμβρίου, η EFSA διοργανώνει ειδικό δημόσιο διαδικτυακό σεμινάριο για να εξηγήσει τα συγκεκριμένα στάδια της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων, ώστε να απαντήσει καλύτερα σε επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις των αιτούντων στον τομέα των υλικών που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα.

Η ανάγκη αυτή απορρέει από την εφαρμογή του Κανονισμού για τη Διαφάνεια, ο οποίος εισήγαγε νέες υπηρεσίες, διαδικασίες και διατάξεις που έχουν επηρεάσει έντονα τον κύκλο ζωής και τη διαδικασία ανανέωσης των αιτήσεων.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ζωντανή επίδειξη υποβολής αίτησης.

Το διαδικτυακό σεμινάριο θα κλείσει με μια διαδραστική περίοδο ερωτήσεων και απαντήσεων.

Η προθεσμία για αιτήσεις συμμετοχής, λήγει αύριο Τετάρτη 24 Νοεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αίτησης συμμετοχής και τις οδηγίες για τους συμμετέχοντες, μπορείτε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.efsa.europa.eu/en/events/webinar-food-contact-materials

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βιταμίνη D: Ερευνητές ζητούν την ανάπτυξη εξατομικευμένων συστάσεων

Νεα ευρήματά πιστεύεται πως θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστάσεων για τη χορήγηση της βιταμίνης D.

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα