Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συμμετοχή της AVRAMAR στη διεθνή έκθεση Seafood Expo North America (SENA 2022)

ΑρχικήΝέαΣυμμετοχή της AVRAMAR στη διεθνή έκθεση Seafood Expo North America (SENA 2022)
spot_img

Ο Όμιλος AVRAMAR, η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής μεσογειακών ψαριών στον κόσμο, συμμετείχε στη διεθνή έκθεση Seafood Expo North America (SENA 2022) που πραγματοποιήθηκε δια ζώσης στη Βοστώνη στις 14 – 16 Μαρτίου.

Το περίπτερο της AVRAMAR αναδείχθηκε ως ένα από τα πιο δημοφιλή της έκθεσης, ενώ αποτέλεσε έναν σημαντικό δίαυλο επικοινωνίας με την ευρύτερη αγορά της Β. Αμερικής, προσφέροντας ευκαιρίες για συνέργειες και συνεργασίες. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να μάθουν από κοντά περισσότερα για τα ολόφρεσκα ελληνικά μεσογειακά ψάρια του Ομίλου, που «ταξιδεύουν» καθημερινά από την Αθήνα αεροπορικώς σε 10 προορισμούς σε Αμερική και Καναδά. Επίσης, δοκίμασαν συνταγές με κρανιό, λαβράκι και τσιπούρα από τον διάσημο σεφ Peter Minaki.

- Advertisement -

Σημειώνεται ότι η ΑVRAMAR αποτελεί το νεότερο μέλος του National Seafood Council -NSC, υποστηρίζοντας παράλληλα την πρωτοβουλία Eat Seafood America, η οποία προωθεί τη σωστή και υγιεινή διατροφή με θαλασσινά.

Η AVRAMAR, ήταν χορηγός στο συνέδριο της Ένωσης Βιομηχανίας Τροφίμων – FMI (Food Industry Association), η οποία στοχεύει στην προώθηση της διατροφής των οικογενειών και τον εμπλουτισμό της ζωής με θρεπτικά και ασφαλή τρόφιμα.

Πηγή: ΑΠΕ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Απάτη στον τόνο: Προσθέτουν χρώμα για να μοιάζει με φρέσκο – Νέους κανόνες εισάγει η ΕΕ

Η ΕΕ παραδέχεται "Απάτη Τροφίμων" στον τόνο και θεσπίζει νέους κανόνες

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν

Πρωινό και διαλειμματική νηστεία: Πότε είναι ωφέλιμο και πότε όχι – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Πως η ώρα του πρώτου γεύματος επηρεάζει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα