Τρίτη, 15 Απριλίου, 2025
14.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δωρεάν Webinar: Ireland 2050 – Food Security and Zero Carbon Emissions

ΑρχικήΑριστερό ΕξτρέμΔωρεάν Webinar: Ireland 2050 - Food Security and Zero Carbon Emissions
spot_img

Του Γιάννη Ζαμπετάκη*

Την ερχόμενη Πέμπτη 7 Απρίλη, 13.00-14.00 ώρα Ιρλανδίας (15.00-16.00 ώρα Ελλάδας), θα πραγματοποιηθεί μια συζήτηση σχετικά με το διατροφικό μοντέλο της Ιρλανδίας και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

- Advertisement -

Σήμερα, στην Ιρλανδία, ο πληθυσμός είναι 5.000.000 και το 2050 θα είναι 6.000.000. Παράλληλα, μέχρι το 2050, θα πρέπει να έχουν μηδενιστεί οι εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου.

Η συζήτηση θα έχει 3 ομιλητές:

John Spink, Head of the Crops, Environment and land-Use Programme, Teagasc.

Dr Anne Finnegan, Policy AnalystIrish Farmers Journal.

Bernard Hyde, Scientific Officer, Environmental Protection Agency.

Για να την παρακολουθήσετε, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ:

https://www.eventbrite.ie/e/ireland-2050-food-security-and-zero-carbon-emissions-tickets-310045704047

ioannis zabetakis
*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, Πρόεδρος του τμήματος Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.
spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Λιναρόσπορος: Απαγορευτικός για τα παιδιά λένε επιστήμονες

Γιατί ο λιναρόσπορος που είναι τόσο ωφέλιμος, δεν πρέπει να καταναλώνεται από μωρά και μικρά παιδιά, ούτε ως πασπάλισμα σε άλλα τρόφιμα

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα