Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
15.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Λύση στην εκκρεμότητα για την έκδοση πιστοποιητικού κατάρτισης σε όσους παρακολούθησαν σεμινάρια ΕΦΕΤ

ΑρχικήΝέαΛύση στην εκκρεμότητα για την έκδοση πιστοποιητικού κατάρτισης σε όσους παρακολούθησαν σεμινάρια ΕΦΕΤ
spot_img

Σύντομα πρόκειται να υπάρξει επίσημη ενημέρωση και θα δοθεί λύση σε όσους εργαζόμενους έχουν ήδη εκπαιδευτεί σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων ώστε να λάβουν άμεσα και με εύκολο τρόπο το πιστοποιητικό κατάρτισης, σε όποιο νησί και αν βρίσκονται.

Αυτό δήλωσε ο γενικός διευθυντής του ΕΦΕΤ Παναγιώτης Βασιλόπουλος σε τηλεδιάσκεψη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων με τον πρόεδρο του ΕΦΕΤ Αντώνη Ζαμπέλα την οποία οργάνωσε και συντόνισε η γενική γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Χριστιάννα Καλογήρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του επιμελητηρίου, κύριο θέμα της συζήτησης ήταν η έκδοση του απαραίτητου πιστοποιητικού κατάρτισης σε περισσότερους από 1.700 απασχολούμενους στον κλάδο των τροφίμων και ποτών που έχουν ήδη παρακολουθήσει τα σεμινάρια Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων του ΕΦΕΤ από το Επιμελητήριο Κυκλάδων, μια εκκρεμότητα που εντάθηκε εξαιτίας της πανδημίας όπως ανέφερε σχετικά ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Γιάννης Ρούσσος.

Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ δήλωσε ότι γνωρίζει το ζήτημα που έχει θέσει το Επιμελητήριο Κυκλάδων, στο οποίο πρόκειται να δοθούν οριστικές λύσεις έως το τέλος του χρόνου. Στο μεταξύ και για την άμεση αντιμετώπιση της παρούσας κατάστασης ο γενικός διευθυντής του ΕΦΕΤ δεσμεύτηκε ότι σύντομα πρόκειται να υπάρξει επίσημη ενημέρωση και θα δοθεί λύση σε όσους έχουν ήδη εκπαιδευτεί σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων ώστε να λάβουν άμεσα και με εύκολο τρόπο το πιστοποιητικό κατάρτισης, σε όποιο νησί και αν βρίσκονται.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων σημειώνει ότι βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τη γενική γραμματεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τη διοίκηση του ΕΦΕΤ και θα ενημερώσει τα μέλη του σχετικά.

ΑΠΕ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βιταμίνη D: Ερευνητές ζητούν την ανάπτυξη εξατομικευμένων συστάσεων

Νεα ευρήματά πιστεύεται πως θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστάσεων για τη χορήγηση της βιταμίνης D.

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα