Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η διαδικασία παραγωγής μηλίτη έγινε μάθημα στο Πανεπιστήμιο του Bristol

ΑρχικήΝέαΗ διαδικασία παραγωγής μηλίτη έγινε μάθημα στο Πανεπιστήμιο του Bristol
spot_img

Βρετανικό πανεπιστήμιο εισάγει εκπαιδευτικό πρόγραμμα που μαθαίνει τα μυστικά για την παραγωγή μηλίτη στους φοιτητές.

Η παραγωγή μηλίτη δεν είναι μια απλή διαδικασία, αλλά περιλαμβάνει πολλές σύνθετες διαδικασίες για να βγει αυτό το νόστιμο, ανθρακούχο αποτέλεσμα. Για να διδαχτεί στους φοιτητές αυτή η πολυπλοκότητα του μηλίτη, το πανεπιστήμιο του Russell Group, στο Μπρίστολ, πρόκειται να προσθέσει όλη τη διαδικασία παραγωγής στο εκπαιδευτικό του πρόγραμμα.

- Advertisement -

Οι επιβλέποντες καθηγητές του προγράμματος δήλωσαν πως συνεργάζονται με την εταιρεία Thatchers Cider και την Εθνική Ένωση παρασκευαστών μηλίτη, για να διασφαλίσουν ότι οι φοιτητές θα έχουν μια εικόνα της πιο πρόσφατης τεχνολογίας που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία.

Βέβαια, όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει το πρόγραμμα, δυστυχώς, δεν θα απολαμβάνει το μηλίτη που παρασκευάζεται. Ο επικεφαλής του προγράμματος ανέφερε πως όλα τα δείγματα θα παραμένουν εντός του πανεπιστημίου, καθώς πρόκειται για μια ενδοσκόπηση στις βιολογικές διαδικασίες και όχι στο τελικό προϊόν. Αντίθετα, μια “κριτική επιτροπή” θα δοκιμάσει στα τυφλά τα ποτά που θα παραχθούν από το πρόγραμμα, για να συγκεντρώσει πληροφορίες σχετικά με την επιτυχία του πειράματος και πώς να αλλάξει τη διαδικασία για το επόμενο έτος. Αναμένεται ότι τα ευρήματα αυτής της έρευνας θα μπορούσαν να εφαρμοστούν και για εμπορική εκμετάλλευση.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα οικιακά πλαστικά σκεύη που προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην καρδιά – Τι δείχνει νέα μελέτη και πως να τα αναγνωρίσετε

 Έρευνα συνδέει χημική ουσία που χρησιμοποιείται στα πλαστικά με θανάτους από καρδιακές παθήσεις

Απάτη στον τόνο: Προσθέτουν χρώμα για να μοιάζει με φρέσκο – Νέους κανόνες εισάγει η ΕΕ

Η ΕΕ παραδέχεται "Απάτη Τροφίμων" στον τόνο και θεσπίζει νέους κανόνες

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα