Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
20.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Γάμος αλά…Peperami

ΑρχικήΟικιακάLIFEΓάμος αλά…Peperami
spot_img

Ζευγάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο αποφάσισε παντρευτεί, χρησιμοποιώντας ως θέμα για το γάμο το αγαπημένο τους αλλαντικό, το Peperami.

Ένα ζευγάρι από το Ηνωμένο Βασίλειο, η Φρανσέσκα και ο Λουκ, σκέφτηκαν να κάνουν κάτι «τρελό» για το γάμο τους. Αλλά σίγουρα, αυτό που τελικά αποφάσισαν ως θέμα υπερβαίνει κάθε προηγούμενο. Χρησιμοποίησαν ως έμπνευση για την τελετή  το αλλαντικό σνακ jerky Peperami! Όλα ήταν θεματικά με αυτό, ακόμα και το νυφικό της Φρανσέσκα φτιάχτηκε με βάση το περιτύλιγμα του αλλαντικού!

Πίστωση: Joe.co.uk

«Το παίρνουμε μαζί μας τις μέρες που βγαίνουμε, το απολαμβάνουμε κατά τη διάρκεια των βραδιών ταινιών και έχουμε ακόμη και αποθέματα στο κομοδίνο μας, ώστε να μπορούμε να το φτάσουμε εύκολα από το κρεβάτι μας», είπε η νύφη, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του New York Post. Μάλιστα, ο σύζυγός της πια, Λουκ, επιβεβαίωσε τον εθισμό και των δύο στο σνακ, προσθέτοντας ότι πήραν μαζί τους Peperami ακόμα και κατά τη διάρκεια της διαμονής τους σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Τελικά η έμπνευση κρυβόταν στο ντουλάπι της κουζίνας τους! Ο Λουκ προσέθεσε πως επικοινώνησε με την εταιρεία της Peperami για να τους βοηθήσει να διοργανώσουν την τελετή, όπως και έγινε. «Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε την τύχη μας!», δήλωσε φανερά ενθουσιασμένος.

Το Peperami είναι ένα αλλαντικό, χοιρινό σνακ (jerky) που παρασκευάζεται από την Jack Link’s, στο Ansbach της Γερμανίας. Πωλείται στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. Σύμφωνα με σχετικό λήμμα της Wikipedia, το σνακ έχει πολλές παραλλαγές εκτός του χοιρινού, όπως βόειο κρέας και κοτόπουλο.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα «φάουλ» της Ελληνικής βιομηχανίας Τροφίμων το 2023 – Κατασχέθηκαν 128,8 τόνοι μη ασφαλών τροφίμων

Απολογισμός ελέγχων του ΕΦΕΤ για το 2023 - Οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών είχαν το υψηλότερο ποσοστό μη συμμορφούμενων εγκαταστάσεων.

Άρχισαν οι εγγραφές στα FEA 2024, τον θεσμό επιβράβευσης της αριστείας στον κλάδο των τροφίμων

Διάκριση, προβολή και σημαντικά έπαθλα που προσφέρουν οι χορηγοί των FΕΑ 2024 στους νικητές.

Απογοητευτικά τα αποτελέσματα της παγκόσμιας έρευνας του Campden BRI για την εκπαίδευση ασφάλειας τροφίμων στη Βιομηχανία

Αυτή είναι η 8η παγκόσμια έρευνα κατάρτισης για την ασφάλεια τροφίμων που διοργανώθηκε με την Intertek Alchemy σε συνεργασία με τις BRCGS, BSI, Intertek, SGS, SQF, TSI.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα