Τρίτη, 15 Απριλίου, 2025
15.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Eurofins Athens Analysis Laboratories: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςEurofins Athens Analysis Laboratories: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων
spot_img

Η Eurofins Αναλυτικά Εργαστήρια Αθηνών, μέλος του Eurofins Scientific Group με 940 εργαστήρια παγκοσμίως, ζητά επιστημονικό προσωπικό.

Η Eurofins Athens Analysis Laboratories με έδρα την Αθήνα, ζητά Τεχνολόγο Τροφίμων:

- Advertisement -

Αρμοδιότητες:

  • Διενέργεια χημικών αναλύσεων
  • Προετοιμασία δειγμάτων προς ανάλυση
  • Παρασκευή και έλεγχος διαλυμάτων και αντιδραστηρίων
  • Τήρηση των διαδικασιών του συστήματος ποιότητας ISO 17025:2017


Απαραίτητα προσόντα:

  • Πτυχίο Τεχνολόγου Τροφίμων, Τεχνολόγου Περιβάλλοντος ή συναφή κλάδου
  • Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας
  • Καλή γνώση χειρισμού εφαρμογών MS Office
  • Αναλυτική σκέψη και ομαδικό πνεύμα συνεργασίας
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για άντρες υποψήφιους

 Παροχές:

  • Μόνιμη απασχόληση και άμεση πρόσληψη
  • Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών
  • Πρόσθετη Ιδιωτική Ιατροφαρμακευτική ασφάλιση
  • Συνεχή εκπαίδευση και επαγγελματική εξέλιξη
  • Ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον

Παρακαλούμε όπως στείλετε πλήρες βιογραφικό σημείωμα στο παρακάτω mail: hr@ergastiria.gr με με τίτλο ‘’ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ’’.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Λιναρόσπορος: Απαγορευτικός για τα παιδιά λένε επιστήμονες

Γιατί ο λιναρόσπορος που είναι τόσο ωφέλιμος, δεν πρέπει να καταναλώνεται από μωρά και μικρά παιδιά, ούτε ως πασπάλισμα σε άλλα τρόφιμα

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα