Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, 2022
16.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θέση εργασίας για Χημικό στην Eurofins Athens Analysis Laboratories

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΘέση εργασίας για Χημικό στην Eurofins Athens Analysis Laboratories
spot_img

Μόνιμη απασχόληση και άμεση πρόσληψη.

Η Eurofins Athens Analysis Laboratories με έδρα την Αθήνα, ζητά Χημικό:

Αρμοδιότητες:

  • Διενέργεια χημικών αναλύσεων (HPLC, GC, LC-MS/MS, GC-MS/MS)
  • Διαχείριση  και συντήρηση επιστημονικού εξοπλισμού
  • Αξιολόγηση αποτελεσμάτων σύμφωνα με τη νομοθεσία
  • Ανάπτυξη και επικύρωση νέων μεθόδων
  • Τήρηση των διαδικασιών του συστήματος ποιότητας ISO 17025:2017


Απαραίτητα προσόντα:

  • Πτυχίο Χημικού
  • Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών θα συνεκτιμηθεί
  • Επιθυμητή εργασιακή εμπειρίας σε αναλυτικό εργαστήριο
  • Καλή γνώση σε αέρια ή/και υγρή χρωματογραφία
  • Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας
  • Πολύ καλή γνώση χειρισμού εφαρμογών MS Office
  • Αναλυτική σκέψη και ομαδικό πνεύμα συνεργασίας
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για άντρες υποψήφιους

 Παροχές:

  • Μόνιμη απασχόληση και άμεση πρόσληψη
  • Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών
  • Πρόσθετη Ιδιωτική Ιατροφαρμακευτική ασφάλιση

Παρακαλούμε όπως στείλετε πλήρες βιογραφικό σημείωμα στο παρακάτω mail: hr@ergastiria.gr με τίτλο ‘’ΧΗΜΙΚΟΣ’’.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βιομηχανία τροφίμων: Ανεπαρκείς οι πρακτικές διαχείρισης νερού σύμφωνα με έκθεση

Οι περισσότερες εταιρείες τροφίμων έχουν αδύναμες ή καθόλου πρακτικές διαχείρισης νερού, σύμφωνα με έκθεση της Morningstar.

Οι νέοι κανόνες της ΕΕ για τις συσκευασίες

Θεσπίζεται συγκεκριμένο ποσοστό επαναχρησιμοποιούμενων ή επαναπληρούμενων συσκευασιών που θα πρέπει να προσφέρουν οι εταιρείες στους καταναλωτές.

Ελληνικό γιαούρτι: Μελέτη για τον εμπλουτισμό του με πρωτεΐνη ορού γάλακτος χωρίς λακτόζη

Ενθαρρυντικά για την γαλακτοβιομηχανία είναι τα ευρήματα επιστημονικής μελέτης για την παραγωγή ελληνικών γιαουρτιών για όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα