Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
21.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Μύλοι Κρήτης: Πολύσπορο Γλυκαιμικού Δείκτη 48  

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΜύλοι Κρήτης: Πολύσπορο Γλυκαιμικού Δείκτη 48  
spot_img

Τα τρόφιμα με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη συμβάλλουν στον καλύτερο γλυκαιμικό έλεγχο.

Άλευρα Gl-48 

Ο γλυκαιμικός δείκτης είναι ένα μέτρο του ρυθμού αύξησης των επιπέδων σακχάρου στο αίμα μετά την κατανάλωση τροφών που περιέχουν υδατάνθρακες.  Σύμφωνα με το Harvard Medical School τρόφιμα με γλυκαιμικό δείκτη κάτω του 55 κατατάσσονται στην κατηγορία χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη. Τα τρόφιμα με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη αυξάνουν σταδιακά τα επίπεδα ινσουλίνης και το σάκχαρο στο αίμα και συμβάλλουν στον καλύτερο γλυκαιμικό έλεγχο. Ο γλυκαιμικός δείκτης είναι σημαντικός όχι μόνο για όσους θέλουν να τον ελέγξουν αλλά και για όσους θέλουν να χάσουν κιλά ευκολότερα, αλλά και για την υγεία και την ευεξία του οργανισμού.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΟΥ, ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΚΑΛΗΣ, ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΙ, ΠΛΙΓΟΥΡΙ ΣΟΓΙΑΣ, ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΟΓΙΑΣ, ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΣΙΤΟΥ, ΒΥΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΙΤΟΥ, ΠΛΙΓΟΥΡΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΙΚΑΛΗΣ, ΠΛΙΓΟΥΡΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΙΤΟΥ, ΠΙΤΟΥΡΟ ΣΙΤΑΡΙΟΥ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΤΟΥΡΟ ΣΟΓΙΑΣ, ΑΝΕΝΕΡΓΗ ΜΑΓΙΑ, ΒΥΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΝΙΦΑΔΕΣ ΚΡΙΘΑΡΙΟΥ, ΠΑΠΑΡΟΥΝΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ, ΦΥΤΡΟ ΣΤΑΡΙΟΥ, ΠΙΤΟΥΡΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ, ΣΠΟΡΟΙ QUINOA, ΒΥΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΑΡΙΟΥ, ΣΠΟΡΟΙ CHIA, ΑΣΕΡΟΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ, Α-ΑΜΥΛΑΣΗ, ΞΥΛΑΝΑΣΗ, ΛΙΠΑΣΗ.

Περιέχει γλουτένη. Ενδέχεται να περιέχει ίχνη γάλακτος, αυγού, λούπινου και σόγιας.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βιταμίνη D: Ερευνητές ζητούν την ανάπτυξη εξατομικευμένων συστάσεων

Νεα ευρήματά πιστεύεται πως θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστάσεων για τη χορήγηση της βιταμίνης D.

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα