Δευτέρα, 28 Απριλίου, 2025
17.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Μύλοι Κρήτης: Πολύσπορο Γλυκαιμικού Δείκτη 48  

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΜύλοι Κρήτης: Πολύσπορο Γλυκαιμικού Δείκτη 48  
spot_img

Τα τρόφιμα με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη συμβάλλουν στον καλύτερο γλυκαιμικό έλεγχο.

Άλευρα Gl-48 

Ο γλυκαιμικός δείκτης είναι ένα μέτρο του ρυθμού αύξησης των επιπέδων σακχάρου στο αίμα μετά την κατανάλωση τροφών που περιέχουν υδατάνθρακες.  Σύμφωνα με το Harvard Medical School τρόφιμα με γλυκαιμικό δείκτη κάτω του 55 κατατάσσονται στην κατηγορία χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη. Τα τρόφιμα με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη αυξάνουν σταδιακά τα επίπεδα ινσουλίνης και το σάκχαρο στο αίμα και συμβάλλουν στον καλύτερο γλυκαιμικό έλεγχο. Ο γλυκαιμικός δείκτης είναι σημαντικός όχι μόνο για όσους θέλουν να τον ελέγξουν αλλά και για όσους θέλουν να χάσουν κιλά ευκολότερα, αλλά και για την υγεία και την ευεξία του οργανισμού.

- Advertisement -

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΟΥ, ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΚΑΛΗΣ, ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΙ, ΠΛΙΓΟΥΡΙ ΣΟΓΙΑΣ, ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΟΓΙΑΣ, ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΣΙΤΟΥ, ΒΥΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΙΤΟΥ, ΠΛΙΓΟΥΡΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΙΚΑΛΗΣ, ΠΛΙΓΟΥΡΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΙΤΟΥ, ΠΙΤΟΥΡΟ ΣΙΤΑΡΙΟΥ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΤΟΥΡΟ ΣΟΓΙΑΣ, ΑΝΕΝΕΡΓΗ ΜΑΓΙΑ, ΒΥΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΝΙΦΑΔΕΣ ΚΡΙΘΑΡΙΟΥ, ΠΑΠΑΡΟΥΝΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ, ΦΥΤΡΟ ΣΤΑΡΙΟΥ, ΠΙΤΟΥΡΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ, ΣΠΟΡΟΙ QUINOA, ΒΥΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΑΡΙΟΥ, ΣΠΟΡΟΙ CHIA, ΑΣΕΡΟΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ, Α-ΑΜΥΛΑΣΗ, ΞΥΛΑΝΑΣΗ, ΛΙΠΑΣΗ.

Περιέχει γλουτένη. Ενδέχεται να περιέχει ίχνη γάλακτος, αυγού, λούπινου και σόγιας.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν

Πρωινό και διαλειμματική νηστεία: Πότε είναι ωφέλιμο και πότε όχι – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Πως η ώρα του πρώτου γεύματος επηρεάζει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα