Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
17 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Μύλοι Κρήτης: Πολύσπορο Γλυκαιμικού Δείκτη 48  

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΜύλοι Κρήτης: Πολύσπορο Γλυκαιμικού Δείκτη 48  
spot_img

Τα τρόφιμα με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη συμβάλλουν στον καλύτερο γλυκαιμικό έλεγχο.

Άλευρα Gl-48 

Ο γλυκαιμικός δείκτης είναι ένα μέτρο του ρυθμού αύξησης των επιπέδων σακχάρου στο αίμα μετά την κατανάλωση τροφών που περιέχουν υδατάνθρακες.  Σύμφωνα με το Harvard Medical School τρόφιμα με γλυκαιμικό δείκτη κάτω του 55 κατατάσσονται στην κατηγορία χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη. Τα τρόφιμα με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη αυξάνουν σταδιακά τα επίπεδα ινσουλίνης και το σάκχαρο στο αίμα και συμβάλλουν στον καλύτερο γλυκαιμικό έλεγχο. Ο γλυκαιμικός δείκτης είναι σημαντικός όχι μόνο για όσους θέλουν να τον ελέγξουν αλλά και για όσους θέλουν να χάσουν κιλά ευκολότερα, αλλά και για την υγεία και την ευεξία του οργανισμού.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΟΥ, ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΚΑΛΗΣ, ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΙ, ΠΛΙΓΟΥΡΙ ΣΟΓΙΑΣ, ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΟΓΙΑΣ, ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΣΙΤΟΥ, ΒΥΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΙΤΟΥ, ΠΛΙΓΟΥΡΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΙΚΑΛΗΣ, ΠΛΙΓΟΥΡΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΙΤΟΥ, ΠΙΤΟΥΡΟ ΣΙΤΑΡΙΟΥ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΤΟΥΡΟ ΣΟΓΙΑΣ, ΑΝΕΝΕΡΓΗ ΜΑΓΙΑ, ΒΥΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΝΙΦΑΔΕΣ ΚΡΙΘΑΡΙΟΥ, ΠΑΠΑΡΟΥΝΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ, ΦΥΤΡΟ ΣΤΑΡΙΟΥ, ΠΙΤΟΥΡΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ, ΣΠΟΡΟΙ QUINOA, ΒΥΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΑΡΙΟΥ, ΣΠΟΡΟΙ CHIA, ΑΣΕΡΟΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ, Α-ΑΜΥΛΑΣΗ, ΞΥΛΑΝΑΣΗ, ΛΙΠΑΣΗ.

Περιέχει γλουτένη. Ενδέχεται να περιέχει ίχνη γάλακτος, αυγού, λούπινου και σόγιας.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νέα μελέτη αποκαλύπτει τους κινδύνους για την υγεία από δημοφιλές γλυκαντικό που υπάρχει σε κέικ, τσίχλες και παγωτά

Μια κοινή τεχνητή γλυκαντική ουσία που βρίσκεται σε ανθρακούχα ποτά, τσίχλες και παγωτά μπορεί να βλάψει το έντερο, όπως έδειξε έρευνα.

Αυτό το ξέρετε; Ποιο λογότυπο δημοφιλούς τροφίμου έχει φιλοτεχνήσει ο Σαλβαντόρ Νταλί

Οι περισσότεροι δε γνωρίζουν ότι πίσω από το λογότυπο ενός θρυλικού και παγκόσμιου προϊόντος κρύβεται μια μεγάλη μορφή της ζωγραφικής.

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα