Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
18.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πως φτιάχνεται η μπουγάτσα στο ELLE Ιταλίας!

ΑρχικήPicksNews LineΠως φτιάχνεται η μπουγάτσα στο ELLE Ιταλίας!
spot_img

Κρασί, μπουγάτσα και διαδρομές πεζοπορίας στις ταξιδιωτικές εμπειρίες Ιταλίδας δημοσιογράφου.

Το κρασί που παράγεται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης δοκίμασε η Ιταλίδα δημοσιογράφος Claudia Valeriani Fagnoni που επισκέφθηκε την περιοχή, στο πλαίσιο ταξιδιού που διοργάνωσαν ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης και το τμήμα τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας.

Η Ιταλίδα δημοσιογράφος παρακολούθησε ακόμη την παρασκευή μπουγάτσας, γεύτηκε τις ιδιαίτερες γεύσεις της Θεσσαλονίκης, ξεναγήθηκε στα σημαντικά μνημεία της πόλης ενώ ακολούθησε διαδρομές πεζοπορίας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στον Όλυμπο. Το υλικό που συγκέντρωσε η κ. Fagnoni θα παρουσιαστεί στο περιοδικό ΕLLE και στο περιοδικό DONNA MODERNA.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, επισήμανε ότι η εξωστρέφεια της Θεσσαλονίκης είναι δομημένη πάνω σε πετυχημένα projects προβολής που με τις κατάλληλες συνεργασίες, φέρνουν αδιαμφισβήτητα και μετρήσιμα αποτελέσματα.

ΑΠΕ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!

Ηλεκτρονικό τσιγάρο: Κίνδυνος έκθεσης των εφήβων σε τοξικό μόλυβδο και ουράνιο σύμφωνα με μελέτη

Τα ευρήματα υπογραμμίζουν την ανάγκη εφαρμογής κανονισμών και προσπαθειών πρόληψης με πρωταρχικό στόχο τους εφήβους.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα