Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
18.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Γιατί οι New York Times “βρίσκονται σε πόλεμο με την Ιταλία”;

ΑρχικήΝέαΓιατί οι New York Times "βρίσκονται σε πόλεμο με την Ιταλία";
spot_img

Πυρά δέχθηκαν οι New York Times, αφού δημοσίευσαν στην ιστοσελίδα τους μια συνταγή καρμπονάρας με…ντομάτα!

Η καρμπονάρα συνιστά μια διάσημη ιταλική σπεσιαλιτέ με ζυμαρικά, την οποία παγκόσμιας φήμης σεφ έχουν υμνήσει. Παραδοσιακά φτιάχνεται με παστό χοιρινό ή μπέικον, αυγά και παρμεζάνα και καρυκεύεται με τριμμένο μαύρο πιπέρι. Μάλιστα, το πιάτο βρίσκεται στα βιβλία μαγειρικής από το 1950, με ελάχιστες και μικρές παραλλαγές του μόνο να έχουν γίνει αποδεκτές από το κοινό.

Οπότε, όταν οι New York Times, σε μια συνταγή Smoky Tomato Carbonara, η οποία δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 2021 και κοινοποιήθηκε από τον ιστότοπο της εφημερίδας αυτή την εβδομάδα, έδωσαν μια δική τους πινελιά με ντομάτα μέσα, το ίντερνετ εξοργίστηκε.  

Μάλιστα, στη συνταγή έγραφε πως οι ντομάτες θα μπορούσαν να να δώσουν μια μοναδική γεύση στο πιάτο.

Φυσικά, σύντομα μια φωτογραφία της συνταγής κατέληξε στο Twitter και οι οργισμένοι οπαδοί της καρμπονάρας δεν άργησαν να χλευάσουν το πιάτο. “Οι New York Times ξύπνησαν και επέλεξαν τη βία για σήμερα”, ήταν ένα από τα σχόλια μίσους που εκφράστηκαν. “Κηρύξατε πόλεμο στην Ιταλία“, είπε ένας άλλος χρήστης.

Δεδομένου ότι αυτή δεν είναι η πρώτη “βεβήλωση” της καρμπονάρας, δεν είναι και η πρώτη φορά που το ίντερνετ επιτίθεται σε κάποιον που βάζει τη δική του πινελιά. Η τηλεοπτική σεφ Nigella Lawson προηγουμένως, δέχθηκε πυρά, αφού μοιράστηκε μια συνταγή για σπαγγέτι Carbonara χρησιμοποιώντας κρέμα γάλακτος, το οποίο πολλοί κάνουν, αλλά δεν παραδέχονται δημόσια!

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!

Ηλεκτρονικό τσιγάρο: Κίνδυνος έκθεσης των εφήβων σε τοξικό μόλυβδο και ουράνιο σύμφωνα με μελέτη

Τα ευρήματα υπογραμμίζουν την ανάγκη εφαρμογής κανονισμών και προσπαθειών πρόληψης με πρωταρχικό στόχο τους εφήβους.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα