Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
21.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ποιος είναι ο αυτουργός για το έγκλημα στα Τέμπη;

ΑρχικήΑριστερό ΕξτρέμΠοιος είναι ο αυτουργός για το έγκλημα στα Τέμπη;
spot_img
spot_img

Όταν λάθος… “άρχεις”

Για την τραγωδία-έγκλημα που έγινε στις 28.2.23 στα Τέμπη, θα έχετε διαβάσει και ακούσει πολλά.

Όλες οι πτυχές της τραγωδίας-εγκλήματος έχουν πια ξεδιπλωθεί…

Για το έγκλημα αυτό, είχα γράψει και αυτές τις γραμμές εδώ στο cibum.

Σήμερα, τι ξέρουμε περισσότερο;

Μάλλον τίποτα.

Η κυβέρνηση πετά την μπάλα στην εξέδρα, η δικαιοσύνη πέρνει τον χρόνο της (όπως πάντα…) και οι γονείς των θυμάτων είναι αφημένοι με τα ερωτηματικά για τον χαμό των παιδιών τους…

Δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες, συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έχουν λάβει χώρα σε όλη την χώρα…

Το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Μάρτη, οι φίλαθλοι σε πολλά γήπεδα είχαν πανό με σχετικά  συνθήματα.

Ένα από αυτά, το αφήνουμε εδώ να υπάρχει ως υπενθύμιση…

ioannis zabetakis
*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, Πρόεδρος του τμήματος Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.

Email: ioannis.zabetakis@ul.ie

Twitter: @yanzabet

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πείνα στην Ελλάδα: Συγκλονιστικά τα ευρήματα νέας μελέτης

Η πείνα στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο – Μελέτη τριών ελληνικών Πανεπιστημίων.

Επαναχρησιμοποίηση περισσευμάτων τροφίμων από την βιομηχανία – Η άγνωστη πρακτική στους καταναλωτές

Η επαναχρησιμοποίηση περισσευμάτων και μη συμμορφούμενων είναι θεμιτή πρακτική στην βιομηχανία τροφίμων, γνωστή ως rework, που απαιτεί μεγάλη προσοχή από τις επιχειρήσεις τροφίμων και τις Αρχές.

Απάτη τροφίμων: Πιο συχνή και πιο επικίνδυνη από ότι πιστεύετε

Η απάτη τροφίμων υπάρχει από αρχαιοτάτων χρόνων - Τι μπορεί να κάνει ο καταναλωτής.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα