Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
13 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Παγκόσμια ανάπτυξη στα προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής

ΑρχικήΝέαΗ Παγκόσμια ανάπτυξη στα προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής
spot_img

Ένα στα τρία προϊόντα αρτοποιίας παγκοσμίως κυκλοφόρησε στην Ευρώπη, και ένα στα δύο προϊόντα σοκολάτας.

Σύμφωνα με το INNOVA MARΚET INSIGHT, οι πωλήσεις προϊόντων αρτοποιίας αυξάνονται παγκοσμίως, με μέση ετήσια αύξηση 4% (CAGR 2018-2022). Το 2022, ένα στα τρία προϊόντα αρτοποιίας κυκλοφόρησε στην Ευρώπη. Η κρυσταλλική ζάχαρη και το αλεύρι σίτου είναι τα κύρια συστατικά για την κυκλοφορία προϊόντων αρτοποιίας. Εν τω μεταξύ, το αλεύρι βρώμης και το φουντούκι είναι τα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα συστατικά στα νέα προϊόντα αρτοποιίας ενώ τα προϊόντα panettone και παντεσπάνι κερδίζουν έδαφος

Τα λανσαρίσματα σοκολάτας έχουν σημειώσει σταθερή ανάπτυξη, με ένα στα δύο προϊόντα ζαχαροπλαστικής σοκολάτας να παρασκευάζεται στην Ευρώπη. Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη υποκατηγορία για τη σοκολάτα είναι οι ράβδοι σοκολάτας, με μέση ετήσια αύξηση 9% στις κυκλοφορίες ζαχαροπλαστικής σοκολάτας που παρακολουθούνται με αυτόν τον ισχυρισμό.  Εν τω μεταξύ, τα φυτικά συστατικά οδηγούν την ανάπτυξη και το βούτυρο κακάο είναι το κύριο συστατικό στον χώρο.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο