Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
16.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Παγκόσμια ανάπτυξη στα προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής

ΑρχικήΝέαΗ Παγκόσμια ανάπτυξη στα προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής
spot_img

Ένα στα τρία προϊόντα αρτοποιίας παγκοσμίως κυκλοφόρησε στην Ευρώπη, και ένα στα δύο προϊόντα σοκολάτας.

Σύμφωνα με το INNOVA MARΚET INSIGHT, οι πωλήσεις προϊόντων αρτοποιίας αυξάνονται παγκοσμίως, με μέση ετήσια αύξηση 4% (CAGR 2018-2022). Το 2022, ένα στα τρία προϊόντα αρτοποιίας κυκλοφόρησε στην Ευρώπη. Η κρυσταλλική ζάχαρη και το αλεύρι σίτου είναι τα κύρια συστατικά για την κυκλοφορία προϊόντων αρτοποιίας. Εν τω μεταξύ, το αλεύρι βρώμης και το φουντούκι είναι τα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα συστατικά στα νέα προϊόντα αρτοποιίας ενώ τα προϊόντα panettone και παντεσπάνι κερδίζουν έδαφος

Τα λανσαρίσματα σοκολάτας έχουν σημειώσει σταθερή ανάπτυξη, με ένα στα δύο προϊόντα ζαχαροπλαστικής σοκολάτας να παρασκευάζεται στην Ευρώπη. Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη υποκατηγορία για τη σοκολάτα είναι οι ράβδοι σοκολάτας, με μέση ετήσια αύξηση 9% στις κυκλοφορίες ζαχαροπλαστικής σοκολάτας που παρακολουθούνται με αυτόν τον ισχυρισμό.  Εν τω μεταξύ, τα φυτικά συστατικά οδηγούν την ανάπτυξη και το βούτυρο κακάο είναι το κύριο συστατικό στον χώρο.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!

Ηλεκτρονικό τσιγάρο: Κίνδυνος έκθεσης των εφήβων σε τοξικό μόλυβδο και ουράνιο σύμφωνα με μελέτη

Τα ευρήματα υπογραμμίζουν την ανάγκη εφαρμογής κανονισμών και προσπαθειών πρόληψης με πρωταρχικό στόχο τους εφήβους.

Ποια τρόφιμα έχουν τα περισσότερα βαρέα μέταλλα και ποια χώρα μας “στέλνει” τα πιο πολλά

Συγκριτική μελέτη μεταξύ των έξι κορυφαίων βαρέων μετάλλων που εμπλέκονται στις κοινοποιήσεις RASFF της ΕΕ από το 2000 έως τος 2022.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα