Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
17.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΑΛΛΑΤΙΝΗ: Οι νέες συσκευασίες για τα μπισκότα GOODY

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΑΛΛΑΤΙΝΗ: Οι νέες συσκευασίες για τα μπισκότα GOODY
spot_img

Νέα εικόνα για τα αγαπημένα μπισκότα.

Η μάρκα ΑΛΛΑΤΙΝΗ, επαναλανσάρει τα μπισκότα Goody, με νέες συσκευασίες διατηρώντας πάντα τη διαχρονική αξία και ποιότητα, το μοναδικό άρωμα και την πλούσια γεύση που έχουν συνδέσει οι καταναλωτές με τις πιο αγαπημένες τους Classic Goody moments.

Ο ελκυστικός και σύγχρονος σχεδιασμός των νέων συσκευασιών επικοινωνεί με απλό και διακριτό τρόπο την μάρκα Goody. Αναδεικνύει τα μπισκότα και τις αγαπημένες γεύσεις κανέλας, βουτύρου και γάλα με κομμάτια σοκολάτας. Αντανακλά παράλληλα με σύγχρονο τρόπο την αυθεντικότητα, την παράδοση και τις αξίες της αγαπημένης μάρκας Goody και ταυτίζεται με τα όμορφα συναισθήματα που δημιουργούν στους καταναλωτές.

Τα αγαπημένα μπισκότα Goody, με νέα εικόνα, ήρθαν να συνοδεύσουν και πάλι τις αγαπημένες μας Classic Goody moments, που είναι γεμάτες όμορφες εικόνες, αγαπημένα πρόσωπα και λαχταριστές γεύσεις.

Elbisco A.E.

Η Elbisco A.Ε. διαθέτει μερικές από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες μάρκες στην Ελλάδα, όπως Elite, Αλλατίνη, Κρίς Κρίς, Βοσινάκη και Forma. Για την Elbisco Α.Ε. η αναζήτηση της προϊοντικής ανανέωσης και της καινοτομίας αποτελεί τον κεντρικό άξονα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Η εταιρεία, με μία μακρόχρονη πορεία στην βιομηχανία τροφίμων, εστιάζει στην έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων που προσφέρουν απόλαυση, δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα και την ασφάλεια.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ακρυλαμίδιο στο ψωμί: Πως σχηματίζεται η επικίνδυνη ουσία και πως να την αποφύγετε

Το ψωμί περιέχει αισθητά λιγότερο ακρυλαμίδιο από πατάτες και πατατάκια, αλλά λόγω του υψηλού ποσοστού κατανάλωσής του είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συνεισφέρουν στην καθημερινή πρόσληψη της καρκινογόνου ουσίας.

Επεξεργασμένα τρόφιμα και φάρμακα απώλειας βάρους: Μια επικίνδυνη σχέση

Πως βιομηχανία υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων "βοηθά" τη βιομηχανία φαρμάκων απώλειας βάρους.

EFSA: Διαβούλευση για μέγιστο επιθυμητό επίπεδο βιταμίνης Ε λόγω κινδύνων για την υγεία

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι από την υπερβολική πρόσληψη βιταμίνης Ε.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα