Δευτέρα, 28 Απριλίου, 2025
17.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θέση εργασίας για Επιστήμονα Τροφίμων ή Γεωπόνο

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΘέση εργασίας για Επιστήμονα Τροφίμων ή Γεωπόνο
spot_img

Σε βιομηχανία ρυζιού.

Βιομηχανία ρυζιού με εξαγωγική δραστηριότητα και έδρα την Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, επιθυμεί να προσλάβει άμεσα για την παραγωγική διαδικασία: ΓΕΩΠΟΝΟ/ΤΕΧΝΟΛΟΓΟ ΓΕΩΠΟΝΟ / ΤΕΧΝΟΛΟΓΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

- Advertisement -

Απαιτούμενα προσόντα :

  • Πτυχίο στη Γεωπονία, Τεχνολογία Τροφίμων ή σε σχετικό πεδίο.
  • Εμπειρία στον ποιοτικό έλεγχο γεωργικών προϊόντων.
  • Γνώση των προτύπων ποιότητας και ρυθμίσεων για τα γεωργικά προϊόντα.
  • Ικανότητα εκτέλεσης αναλύσεων και δοκιμών ποιότητας.
  • Εξοικείωση με τη χρήση συστημάτων ποιοτικού ελέγχου και εργαστηριακού εξοπλισμού.
  • Εξαιρετικές δεξιότητες επικοινωνίας και ικανότητα εργασίας σε ομάδα.

Καθήκοντα :

  • Παρακολούθηση και επιβολή των προτύπων ποιότητας για τα γεωργικά προϊόντα.
  • Πραγματοποίηση αναλύσεων ποιότητας και εργαστηριακών δοκιμών.
  • Αξιολόγηση της ποιότητας των προϊόντων και αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων.
  • Συνεργασία με την ομάδα παραγωγής για τη βελτίωση της ποιότητας και την υποβοήθηση στην εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών ποιότητας.
  • Τήρηση αρχείων και παρασκευή αναφορών ποιότητας.


Παροχές :


  • Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών.
  • Άριστο περιβάλλον εργασίας.
  • Προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο εργασιακό περιβάλλον.
  • Συνεχής εκπαίδευση.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν

Πρωινό και διαλειμματική νηστεία: Πότε είναι ωφέλιμο και πότε όχι – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Πως η ώρα του πρώτου γεύματος επηρεάζει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα