Τρίτη, 15 Απριλίου, 2025
14.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Τα 3 καλύτερα ελληνικά Πανεπιστήμια στην κατάταξη βιωσιμότητας του ΟΗΕ

ΑρχικήΑριστερό ΕξτρέμΤα 3 καλύτερα ελληνικά Πανεπιστήμια στην κατάταξη βιωσιμότητας του ΟΗΕ
spot_img

Η κατάταξη των ΑΕΙ σχετικά με τους βιώσιμους στόχους που έχει θέσει ο ΟΗΕ.

Οι SDGs και το Πανεπιστήμιο του Λίμερικ

- Advertisement -

Πριν από λίγες μέρες, ανακοινώθηκε η παγκόσμια κατάταξη των ΑΕΙ σχετικά με τους βιώσιμους στόχους που έχει θέσει ο ΟΗΕ. Οι 17 αυτοί στόχοι είναι εδώ:

https://www.statistics.gr/sdgs

Το Πανεπιστήμιο του Λίμερικ είναι στη 86η θέση στον κόσμο!

https://biologicalsciencesul.blogspot.com/2023/06/commitment-to-un-sustainable.html

Τα 3 καλύτερα Ελληνικά ΑΕΙ είναι τα κάτωθι: ΕΚΠΑ, Πανεπιστήμιο Κρήτης και Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

ioannis zabetakis
*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, Πρόεδρος του τμήματος Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.

Email: ioannis.zabetakis@ul.ie

Twitter: @yanzabet

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Λιναρόσπορος: Απαγορευτικός για τα παιδιά λένε επιστήμονες

Γιατί ο λιναρόσπορος που είναι τόσο ωφέλιμος, δεν πρέπει να καταναλώνεται από μωρά και μικρά παιδιά, ούτε ως πασπάλισμα σε άλλα τρόφιμα

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα