Δευτέρα, 28 Απριλίου, 2025
17.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Χρυσοί Σκούφοι 2023: Μεγάλος Νικητής ο Έκτορας Μποτρίνι

ΑρχικήΟικιακάΓαστρονομίαΧρυσοί Σκούφοι 2023: Μεγάλος Νικητής ο Έκτορας Μποτρίνι
spot_img

Φέτος ο θεσμός γιόρτασε 30 χρόνια παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα της χώρας.

Για άλλη μία φορά μεγάλος νικητής των «Χρυσών Σκούφων 2023» που φέτος γιόρτασαν τα 30 χρόνια, στέφθηκε το εστιατόριο Etrusco του έκτορα Μποτρίνι με δύο βραβεία και βαθμολογία 17/20. Η τελετή απονομής έγινε στο  Grand Ball Room του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία με την επιμέλεια του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και παρουσιαστές τους Στέλιο Μάινα, Άκη Σακελλαρίου, Ναταλία Δραγούμη, Εβελίνα Παπούλια, Γιώργο Καραμίχο και Κρατερό Κατσούλη

- Advertisement -

Βραβεύτηκαν συνολικά 39 εστιατόρια: 17 από αυτά βρίσκονται στην Αθήνα, 10 στις Κυκλάδες, 4 στα Επτάνησα, 3 στη Χαλκιδική, 2 στην Πελοπόννησο και από ένα σε Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Κρήτη. Τα νέα εστιατόρια που μπήκαν στη λίστα των νικητών είναι “Delta”, “Botrini’s Santorini”, “Varoulko Santorini”, “Baos”, “Fiore”, “Kooc Secrets”, “Makris Dégustation”, “Melia” και “Le Pavillon”.

Tις υψηλότερες βαθμολογίες στους Χρυσούς Σκούφους συγκέντρωσαν:

Etrusco 17/20 Κέρκυρα / Σεφ: Έκτoρας Μποτρίνι

Botrini’s 16/20 Χαλάνδρι, Βασ. Γεωργίου Β΄24Β / Σεφ: Έκτoρας Μποτρίνι

Delta 16/20 Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» / Σεφ: Γιώργος Παπαζαχαρίας, Θάνος Φέσκος

Herve Restaurant 16/20, Πετράλωνα, Τριών Ιεραρχών / Executive Σεφ: Ερβέ Προνζάτο

Varoulko Seaside 16/20, Μικρολίμανο, Ακτή Κουμουνδούρου / Σεφ: Κομνηνός Μουφλουζέλης, Λευτέρης Λαζάρου.

Δείτε όλους του νικητές ΕΔΩ.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν

Πρωινό και διαλειμματική νηστεία: Πότε είναι ωφέλιμο και πότε όχι – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Πως η ώρα του πρώτου γεύματος επηρεάζει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα