Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου, 2024
11 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΕΦΕΤ: Σε διαβούλευση οι νέες οδηγίες υγιεινής για τα εστιατόρια

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΕΦΕΤ: Σε διαβούλευση οι νέες οδηγίες υγιεινής για τα εστιατόρια
spot_img

Σχέδιο νέου οδηγού υγιεινής για επιχειρήσεις Μαζικής Εστίασης” της Π.Ο.Ε.Σ.Ε.

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΕΦΕΤ για Διαβούλευση το “Σχέδιο νέου οδηγού υγιεινής για επιχειρήσεις Μαζικής Εστίασης” της Π.Ο.Ε.Σ.Ε. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων). Η διαβούλευση θα διαρκέσει από 20/09/2023 εως 20/11/2023.

Τα σχόλια σας μπορείτε να τα υποβάλετε στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:
diavoulefsi.maziki.estiasi@efet.gr

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τι πιστεύουν οι Έλληνες για τα φυτοφάρμακα – Μεγάλη πανελλαδική έρευνα

Ασφάλεια φυτοφαρμάκων στις ελληνικές φυτικές τροφές από την σκοπιά του καταναλωτή.

Θανατηφόρο περιστατικό οδήγησε τους επιστήμονες στην ανακάλυψη νέου βακτηρίου που προσβάλλει τα τρόφιμα  

Το «νέο» βακτήριο μπορεί να επιβιώσει σε ιδιαίτερα σκληρές συνθήκες ζέστης ή κρύου

Πατατάκια: Ευρήματα μελέτης σε 14 μάρκες για επικίνδυνες ουσίες, φυσικοχημικές και αισθητηριακές ιδιότητες

Πόσο ικανοποιείται η απαίτηση των καταναλωτών, για πιο υγιεινά πατατάκια χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση και την ποιότητα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο