Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
18.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΠΟΕΣΕ: Ημερίδα ενημέρωσης για τα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης και πιστοποίησης

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΠΟΕΣΕ: Ημερίδα ενημέρωσης για τα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης και πιστοποίησης
spot_img

1.048 ωφελούμενοι, εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα, ανεξαρτήτως κλάδου ή τομέα απασχόλησης και επαγγελματικής εμπειρίας.

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Novotel στο κέντρο της Αθήνας, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023, ημερίδα ενημέρωσης αναφορικά με το πρόγραμμα κατάρτισης και πιστοποίησης στον επισιτιστικό τομέα, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (Π.Ο.Ε.Σ.Ε.).

Ο Άρης Μαραγκάκης, υπεύθυνος παρακολούθησης του έργου, παρουσίασε τα πεπραγμένα του προγράμματος και απάντησε σε ερωτήσεις από το ακροατήριο σχετικά με την πορεία εξέλιξης του έργου.

Χαιρετισμό προς τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση απηύθυνε ο πρόεδρος του Δ.Σ της Π.Ο.Ε.Σ.Ε Γιώργος Καββαθάς.

Η εξέλιξη του προγράμματος

Το εκπαιδευτικό μέρος του προγράμματος βρίσκεται σε εξέλιξη από το καλοκαίρι του 2022 και ολοκληρώνεται στις 30 Σεπτεμβρίου 2023.

Τα διαδικτυακά τμήματα που σχηματίστηκαν κάλυψαν αναλογικά το σύνολο της ελληνικής επικράτειας.

Σε αυτά εντάχθηκαν 1.048 ωφελούμενοι, εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα, ανεξαρτήτως κλάδου ή τομέα απασχόλησης και επαγγελματικής εμπειρίας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες, σε  δύο μαθησιακά πεδία:

·         Διεθνή Διατροφικά πρότυπα και εστιατορική τέχνη (80 ώρες)

·         Διεθνή Διατροφικά πρότυπα και εξυπηρέτηση πελατών εστιατορίου (80 ώρες)

Ολοκληρώνοντας επιτυχώς την παρακολούθηση ενός εκ των δύο μαθησιακών πεδίων, οι ωφελούμενοι εξασφαλίζουν εκπαιδευτικό επίδομα 400 ευρώ (μεικτά) ήτοι 5€ ανά ώρα κατάρτισης και πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων που αποκτούν.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο της ΕΕ και εθνικούς πόρους, εντασσόμενο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα – Επιχειρηματικότητα Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) 2014-2020.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο συνειδητοποιημένος καταναλωτής και οι παραπλανητικές ετικέτες τροφίμων

Τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις στο μπροστινό μέρος της συσκευασίας.

Μαζική τροφική δηλητηρίαση στην Ηλεία – 37 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας

Τα θύματα έφαγαν βραστό κρέας και γλυκά σε πανηγύρι του Αγίου Γεωργίου.

Έχετε φριτέζα αέρα; Νέα μελέτη λέει ότι είναι χειρότερη από το τηγάνι!

Εκπομπές σωματιδίων και πτητικές οργανικές ενώσεις που παράγονται από οικιακή φριτέζα αέρα.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα