Τρίτη, 15 Απριλίου, 2025
14.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΙΝΚΑ: Μποϊκοτάζ στα προϊόντα των πολυεθνικών που βρέθηκε να αισχροκερδούν

ΑρχικήΝέαΙΝΚΑ: Μποϊκοτάζ στα προϊόντα των πολυεθνικών που βρέθηκε να αισχροκερδούν
spot_img

Το ΙΝΚΑ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας ανακοίνωσε ότι συνεχίζεται το μποϊκοτάζ στα προϊόντα των πολυεθνικών στις οποίες έβαλε πρόστιμο το υπουργείο Ανάπτυξης για αισχροκέρδεια.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΙΝΚΑ, «ο αγώνας συνεχίζεται καθημερινά ενάντια στην ακρίβεια παντού στην αγορά όπως αισχροκέρδεια, κερδοσκοπία και μαύρη αγορά. Ένα είναι σίγουρο πως θα συνεχίσουμε το μποϊκοτάζ εναντίον αυτών των εταιρειών καθώς και από σήμερα, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, θα γίνει μποϊκοτάζ και σε άλλες δύο εταιρείες, την Palmolive και την Johnson and Johnson μέχρι την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 ενώ ήδη γίνεται μποϊκοτάζ αγοράς προϊόντων των εταιρειών Unilever και Procter & Gample.

- Advertisement -

Τα μηνύματα πέραν του δέοντος θετικά. Μέχρι να πέσουν οι τιμές των προϊόντων αυτών των εταιρειών δεν αγοράζουμε τίποτα».

ΑΠΕ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Λιναρόσπορος: Απαγορευτικός για τα παιδιά λένε επιστήμονες

Γιατί ο λιναρόσπορος που είναι τόσο ωφέλιμος, δεν πρέπει να καταναλώνεται από μωρά και μικρά παιδιά, ούτε ως πασπάλισμα σε άλλα τρόφιμα

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα