Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου, 2024
13.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θεσσαλονίκη: “Ζωντανή” παρουσίαση παρασκευής μπουγάτσας παρακολούθησαν ξένοι δημοσιογράφοι

ΑρχικήΟικιακάΓαστρονομίαΘεσσαλονίκη: "Ζωντανή" παρουσίαση παρασκευής μπουγάτσας παρακολούθησαν ξένοι δημοσιογράφοι
spot_img

Βρετανοί και Αμερικανοί ταξιδιωτικοί δημοσιογράφοι συμμετείχαν σε παρουσίαση παρασκευής μπουγάτσας.

Σε μια παρουσίαση του τρόπου παρασκευής της μπουγάτσας συμμετείχαν Βρετανοί και Αμερικανοί ταξιδιωτικοί δημοσιογράφοι που φιλοξενήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, από τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης. Οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν την κουζίνα της Θεσσαλονίκης και να επισκεφθούν επίσης το Κτήμα Γεροβασιλείου όπου ξεναγήθηκαν στους αμπελώνες, τους χώρους του οινοποιείου και το Μουσείο Οίνου.

Το ενδιαφέρον του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και την αμερικανική τουριστική αγορά εξέφρασε, σε δηλώσεις της, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού, Βούλα Πατουλίδου. Η ίδια πρόσθεσε: «η συνεργασία μας με τους ανθρώπους των μέσων που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα σε βρετανικά μέσα, διευκολύνει το έργο μας. Αξιοποιώντας την εξοικείωσή τους με την χώρα μας, έχουμε την ευκαιρία να τους συστήσουμε την Θεσσαλονίκη και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που την κάνουν έναν ελκυστικό city break προορισμό».

H ομάδα των δημοσιογράφων με επικεφαλής την Katilena Alpe, αποτελούνταν από τις κυρίες Heidi Fuller Love (British Airways Podcast, Meet the Locals), Sara Colohan (Irish Daily Mail), Rebecca Hall (Lonely Planet USA), Tiffany Schureman (Αμερικανίδα ταξιδιωτική vlogger), Heidi Roberts (Αμερικανίδα food blogger που ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο) και τον Δημήτρη Σταθόπουλο (Travel.gr).

ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νέα καταγγελία στο Cibum για σάπιο ψωμί μεγάλης ελληνικής αρτοβιομηχανίας – Ο ισχυρισμός της εταιρείας στην καταναλώτρια

Νέο σοκ καταναλωτή από ίδιο προϊόν της εταιρείας Κατσέλης - Η αρτοβιομηχανία υποστήριξε πως η προηγούμενη καταγγελία ήταν ψευδής και πως ο καταναλωτής ζήτησε συγνώμη!

Τούρτες, κέικ και γλυκά με επικίνδυνο για την υγεία φυτοφάρμακο – Αποσύρονται 6 δημοφιλή προϊόντα

Υπεύθυνη η ψεκασμένη φράουλα με ζιζανιοκτόνο που έχει απαγορευτεί από την ΕΕ από πέρσι

Η απάτη του κεφίρ – Έρευνα ξεμπροστιάζει μεγάλες εταιρείες παρασκευής που πουλάνε απλό γάλα ως κεφίρ!

Είναι ζυμωμένο με σπόρους κεφίρ, το κεφίρ που πωλείται στα ράφια των σούπερ μάρκετ;
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο