Τρίτη, 29 Απριλίου, 2025
12.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Με τον νεότερο μελισσοκόμο της χώρας -μόλις 14 ετών- συναντήθηκε ο ΥφΑΑΤ Στ. Κελέτσης

ΑρχικήΝέαΜε τον νεότερο μελισσοκόμο της χώρας -μόλις 14 ετών- συναντήθηκε ο ΥφΑΑΤ Στ. Κελέτσης
spot_img

Ο 14χρονος διατηρεί 15 μελίσσια στο Διδυμότειχο.

Την αισιοδοξία του για το μέλλον του πρωτογενούς τομέα αλλά και της χώρας επανέλαβε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Κελέτσης, με αφορμή τη συνάντησή του, στο Διδυμότειχο, με τον νεότερο μελισσοκόμο της Ελλάδας, τον 14χρονο Δημοσθένη Σαρσάκη.

- Advertisement -

   Ο κ. Κελέτσης είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τον τρόπο με τον οποίο ο έφηβος φροντίζει τα δεκαπέντε μελίσσια που διατηρεί, διαπίστωσε τον ενθουσιασμό και την αγάπη του 14χρονου για τη μελισσοκομία -με την οποία όπως είπε να ασχοληθεί επαγγελματικά- και δέχθηκε ως δώρο ένα βάζο μέλι της παραγωγής του το οποίο φέρει το όνομα «Μελισθένης».

   «Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον της πατρίδας μας αλλά και για το μέλλον του πρωτογενούς τομέα, όταν συναντώ εφήβους όπως ο Δημοσθένης που ζει στο ακριτικό Διδυμότειχο και με περισσή φροντίδα και μεράκι έχει στραφεί προς τη μελισσοκομία. Χρειαζόμαστε νέους ανθρώπους, με φρέσκιες ιδέες και τη δική τους “ανοιχτή” ματιά για το μέλλον», δήλωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο οποίος χάρισε στον Δημοσθένη μία στολή μελισσοκόμου κι ένα καπνιστήρι, με την ευχή να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπά με τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια διάθεση.

AΠΕ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Απάτη στον τόνο: Προσθέτουν χρώμα για να μοιάζει με φρέσκο – Νέους κανόνες εισάγει η ΕΕ

Η ΕΕ παραδέχεται "Απάτη Τροφίμων" στον τόνο και θεσπίζει νέους κανόνες

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν

Πρωινό και διαλειμματική νηστεία: Πότε είναι ωφέλιμο και πότε όχι – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Πως η ώρα του πρώτου γεύματος επηρεάζει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα