Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου, 2024
17.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΑΦΟΙ Κομπατσιάρη: Θέση εργασίας για Γεωπόνο ή Τεχνολόγο Τροφίμων

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΑΦΟΙ Κομπατσιάρη: Θέση εργασίας για Γεωπόνο ή Τεχνολόγο Τροφίμων
spot_img

Με παρουσία σε 30 πόλεις της Ελλάδος, η Εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της μαζικής σίτισης.

Η ΑΦΟΙ Κομπατσιάρη ΑΕ που κατέχει ηγετική θέση στον χώρο της μαζικής εστίασης, αναζητά Τεχνολόγο Τροφίμων για τη στελέχωση νέας θέσης εργασίας σε υποκατάστημά της στην Ρόδο.

Πτυχία

Τεχνολόγος τροφίμων, Γεωπόνος Τεχνολόγος Τροφίμων

Προϋπηρεσία

Τουλάχιστον 3 έτη προϋπηρεσία σε συναφές αντικείμενο

Λοιπά προσόντα

Γνώση Η/Υ, συστημάτων ποιότητας ISO 9001, ISO 22000, γνώση βασικών αρχών HACCP

Αρμοδιότητες:

  • Έλεγχος του συνόλου των παραγωγικών διαδικασιών της μονάδας. Παρακολούθηση σταδίων παραγωγής προϊόντων και εφαρμογή του προγραμματισμού παραγωγής των προϊόντων.
  • Συμμετοχή στην ομάδα HACCP και παρακολούθηση την εφαρμογή της μελέτης HACCP της εταιρείας στην εγκατάσταση.
  • Επίβλεψη συνθηκών υγιεινής και καθαριότητας των εγκαταστάσεων.
  • Διενέργεια μακροσκοπικών ελέγχων στα εισερχόμενα προϊόντα, επίβλεψη ποιότητας πρώτων υλών, παραγωγής και τελικών προϊόντων.
  • Επίβλεψη εργασιών κατά τις φάσεις παραγωγής, προετοιμασίας, μαγειρέματος, μεριδοποίησης και διανομής στις κλινικές στους σιτιζόμενους ασθενείς.
  • Τήρηση και ενημέρωση αρχείο καταγραφών των θερμοκρασιών των ψυκτικών θαλάμων και των προαπαιτούμενων των παραγωγικών διαδικασιών
  • Συμμετοχή στην διαμόρφωση των διαιτολογικών προγραμμάτων.

Είδος Εργασίας: Πλήρης απασχόληση

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

7 νεκροί από την μαγιά στο ψωμί – Συνεχιζόμενη μόλυνση της γραμμής παραγωγής

Έκρηξη λιστερίωσης που σχετίζεται με προϊόντα μαγιάς Baker's, στην Ελβετία.

Ενθουσιασμός και χαρά στην τελετή απονομής των βραβείων FEA 2024

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης των βραβείων Food Experts’ Awards 2024 στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων Food&Drink της ΔΕΘ HELEXPO.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο