Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
16.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Gavanas Bakery: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων ΑΕΙ ή ΤΕΙ

Η εταιρεία αρτοζαχαροπλαστικής Φίλιππος Γαβανάς Bakery που διαθέτει 8 υποκαταστήματα ζητά να προσλάβει Τεχνολόγο Τροφίμων

ΑρχικήΝέαGavanas Bakery: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων ΑΕΙ ή ΤΕΙ
spot_img

Η εταιρεία αρτοζαχαροπλαστικής Φίλιππος Γαβανάς Bakery που διαθέτει 8 υποκαταστήματα ζητά να προσλάβει Τεχνολόγο Τροφίμων

Ζητείται Πτυχιούχος Τεχνολόγος Τροφίμων ΑΕΙ/ΤΕΙ, με γνώσεις συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων για άμεση πρόσληψη σε εργοστάσιο παραγωγής ειδών αρτοζαχαροπλαστικής, στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής. Γνώση του συστήματος ΕΛΟΤ ΕΝ ISO22000:2018 και HACCP. Απαραίτητη η άριστη γνώση χρήσης υπολογιστών. Προϋπηρεσία επιθυμητή, αλλά όχι απαραίτητη. Υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης από/προς το χώρο εργασίας κατόπιν συνεννόησης. Παρέχεται εκπαίδευση.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη.

Είδος Εργασίας: Πλήρης απασχόληση, Μόνιμος

Προθεσμία υποβολής αίτησης: 30/07/2022

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Νέος κανονισμός για τις ειδικές απαιτήσεις υγιεινής για ορισμένα κρέατα, ψάρια, γαλακτοκομικά και αυγά

Ο νέος Καν. (ΕΕ) 2024/1141 που τροποποιεί τα παραρτήματα II και III του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 853/2004.

ΕΕ: Μελέτη για το παρόν και το μέλλον των εναλλακτικών πρωτεϊνών στην Ευρώπη

Οι αυξημένες ανάγκες επισιτισμού στο μέλλον μπορεί να φέρουν νέα προϊόντα από φύκια, έντομα και κρέας εργαστηρίου στη διατροφή μας.

Ασφαλή από παθογόνα τα ψάρια υδατοκαλλιέργειας σύμφωνα με την EFSA

Η Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των χωρών που κοινοποίησαν στο RASFF μολυσμένα εισαγόμενα ψάρια.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα