Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2025
9.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΘέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων
spot_img

Σε βιομηχανία αρτοσκευασμάτων στις Αχαρνές.

Από μεγάλη βιομηχανία αρτοσκευασμάτων στην περιοχή των Αχαρνών ζητείται Υπεύθυνος Παραγωγής βάρδιας.

Περιγραφή θέσης

Χειρίζεται τη γραμμή παραγωγής σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας της, με σκοπό την ποιοτική και αποτελεσματική υλοποίηση του προγράμματος παραγωγής στη βάρδιά του.

Επιβλέπει τη λειτουργία της παραγωγής.

Ελέγχει και συντονίζει τους εργαζόμενους της γραμμής παραγωγής για την ορθή τήρηση του προγράμματος, τη σωστή λειτουργία της γραμμής και την εφαρμογή των κανόνων ορθής βιομηχανικής πρακτικής.

Φροντίζει για την τήρηση των ποιοτικών κριτηρίων των παραγόμενων προϊόντων, καθώς και των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας.

Ελέγχει την ορθή συμπλήρωση των αρχείων παραγωγής από το σχετικό προσωπικό.

Αναλαμβάνει, εποπτεύει και συντονίζει την υλοποίηση προληπτικών και διορθωτικών ενεργειών που αφορούν την παραγωγή.

Προτείνει διορθωτικές ενέργειες για την βελτίωση της απόδοσης της γραμμής παραγωγής.

Προφίλ υποψήφιου

Απόφοιτος τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων τεχνολογικής κατεύθυνσης.

Εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 3 έτη, κατά προτίμηση σε εταιρία αρτοσκευασμάτων.

Καλή γνώση αγγλικών και χειρισμού Η/Υ (εμπειρία σε χρήση ERP θα εκτιμηθεί).

Δυνατότητα εργασίας σε 6ήμερο πρόγραμμα με κυλιόμενες βάρδιες.

Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μην το φοβάστε… Πέντε φλιτζάνια καφέ κάνουν καλό σε άτομα με καρδιακή αρρυθμία

Ερευνητές παρακολούθησαν 2.400 ανθρώπους με κολπική μαρμαρυγή για τρία χρόνια.

Εκατοντάδες οι δηλητηριάσεις από νωπό γάλα και τυριά – Τι ισχύει στην Ελλάδα για τα τυριά από νωπό γάλα – Του Γ. Μορφονιού*

Ο Επιστήμονας Τροφίμων Γιώργος Μορφονιός ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Ελλάδα, για την παραγωγή τυριών από γάλα που δεν έχει υποβληθεί σε διαδικασία παστερίωσης.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο