Δευτέρα, 14 Απριλίου, 2025
14.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θέση εργασίας σε Εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών

ΑρχικήΝέαΘέση εργασίας σε Εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών
spot_img

Εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών, στην περιοχή του Πειραιά, ενδιαφέρεται για Αναλυτή για το Μικροβιολογικό εργαστήριο.

Περιγραφή θέσης εργασίας :

  • Εφαρμογή  μεθόδων κλασσικής μικροβιολογίας , προεμπλουτισμοί-εκλεκτικοί εμπλουτισμοί , αραιώσεις , ενοφθαλμισμοί και ενσωματώσεις /επιστρώσεις (pour plate/spreading) υποστρωμάτων υπό άσηπτες συνθήκες
  • Καταμέτρηση / ανάγνωση και υπολογισμός των τελικών αποτελεσμάτων
  • Παρασκευή θρεπτικών υποστρωμάτων
  • Τήρηση και παρακολούθηση εγγράφων και αρχείων του συστήματος ποιότητας
  • Ανάπτυξη και επικύρωση νέων μεθόδων ανάλυσης

Απαραίτητα προσόντα:

  • Πτυχιούχος τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής Π.Ε ή Τ.Ε ή άλλων συναφών θετικών επιστημών Π.Ε ή Τ.Ε
  • Απαραίτητη εμπειρία 1-2 ετών σε αντίστοιχη θέση
  • Εμπειρία σε  Real Time PCR επιθυμητή
  • Πολύ καλή γνώση αγγλικής γλώσσας
  • Πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ

Αποστολή βιογραφικού στο: assistantadmin@cibum.gr

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα