Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025
17.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θέση εργασίας: Ζητείται Τεχνολόγος Τροφίμων για Υπεύθυνος Γραμμής Παραγωγής

ΑρχικήΝέαΘέση εργασίας: Ζητείται Τεχνολόγος Τροφίμων για Υπεύθυνος Γραμμής Παραγωγής
spot_img

Όταν διαλέγουμε τα υλικά μας στην Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος, επιλέγουμε ό,τι πιο αγνό και φυσικό έχει να μας προσφέρει η φύση. Το αλεύρι, το νερό, το αλάτι και το προζύμι, αυτά είναι οι κύριες πρώτες ύλες του ψωμιού μας. Το κύριο συστατικό της επιτυχίας μας ωστόσο είναι οι άνθρωποι μας και η επιλογή τους είναι για εμάς εξίσου σοβαρή υπόθεση.

Στα πλαίσια της δυναμικής μας ανάπτυξης αναζητούμε να προσλάβουμε άμεσα:
Υπεύθυνο Γραμμής Παραγωγής

- Advertisement -

Περιγραφή Θέσης

  • Χειρίζεται την γραμμή παραγωγής σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας της, με σκοπό την έγκαιρη ποιοτική και αποτελεσματική υλοποίηση του προγράμματος παραγωγής στην βάρδια του
  • Ελέγχει και συντονίζει τους εργαζόμενους της γραμμής παραγωγής για την ορθή τήρηση του προγράμματος και την αποτελεσματική λειτουργία της γραμμής\
  • Τηρεί τα ποιοτικά κριτήρια των παραγόμενων προϊόντων, καθώς και τους κανόνες υγιεινής & ασφάλειας
  • Προτείνει διορθωτικές ενέργειες για την βελτίωση της απόδοσης των γραμμών παραγωγής

Απαραίτητα Προσόντα

  • ΤΕΙ / ΙΕΚ/ ΤΕΛ / ΕΠΑΣ με κατεύθυνση μηχανολογίας, τεχνολογίας τροφίμων ή αρτοποιίας
  • Εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 1 έτος σε βιομηχανική παραγωγή θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν
  • Καλή γνώση Αγγλικών και H/Y
  • Δυνατότητα εργασίας σε 6ημερο πρόγραμμα εργασίας με κυλιόμενες βάρδιες
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών, πατήστε εδώ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ

Προσοχή – ΕΦΕΤ: «ΜΗΝ το φάτε» – Το ελληνικό κοτόπουλο που ανακαλείται από τα σουπερμάρκετ – Κίνδυνος δηλητηρίασης (Φωτο)

Ανάκληση κοτόπουλου ελληνικής εταιρείας μολυσμένου με το παθογόνο βακτήριο της σαλμονέλας
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα