Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025
16.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θέση εργασίας: Ζητείται Στέλεχος Τμήματος Ποιοτικού Ελέγχου

ΑρχικήΝέαΘέση εργασίας: Ζητείται Στέλεχος Τμήματος Ποιοτικού Ελέγχου
spot_img

Η Βιομηχανική και Πτηνοτροφική Επιχείρηση Αγγελάκης ΑΕ με έδρα τη Χαλκίδα, στην περιοχή Πούρνος Ευβοίας, ζητεί:

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

- Advertisement -

Ο/Η ιδανικός/ή υποψήφιος/α αναμένεται να διαθέτει:

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Πτυχίο ΤΕΙ – ΑΕΙ (Γεωπονία – Τεχνολογία Τροφίμων – Χημικός ή συναφές) ) – μεταπτυχιακές σπουδές στην Τεχνολογία Τροφίμων θα θεωρηθούν πρόσθετο προσόν
  • Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας
  • Άριστες γνώσεις χειρισμού Η/Υ (επιθυμητή γνώση ERP/SAP)
  • Ικανότητες επικοινωνίας, ανάληψης πρωτοβουλιών & ομαδικό πνεύμα
  • Ικανότητα ανταπόκρισης σε συνθήκες πίεσης χρόνου και διαχείρισης κρίσεων
  • Διοικητικές, οργανωτικές και ελεγκτικές ικανότητες
  • Ικανότητα διαχείρισης αλλαγών και συνεχούς βελτίωσης
  • Σημαντικός παράγοντας η εντοπιότητα ή η δυνατότητα μετεγκατάστασης

Καθήκοντα Θέσης:

  • Εποπτεύει την εφαρμογή του Συστήματος Ποιότητας σε τμήματα της επιχείρησης, παρακολουθεί την απόδοσή τους και αναφέρεται σχετικά στη Δ/νση Διασφάλισης Ποιότητας
  • Επικοινωνεί με τους πελάτες και προμηθευτές σχετικά με θέματα Ποιότητας
  • Λαμβάνει μέρος στις εσωτερικές και εξωτερικές επιθεωρήσεις
  • Εποπτεύει την υλοποίηση διορθωτικών και προληπτικών ενεργειών
  • Συμμετέχει στην εκπαίδευση του προσωπικού σε θέματα ποιότητας
  • Έχει την ευθύνη για την καθημερινή συμπλήρωση εγγράφων (τεκμηρίωση Συστήματος Ποιότητας)
  • Έχει την ευθύνη για την τήρηση των προδιαγραφών των προϊόντων των πελατών και για την πιστή εφαρμογή των διαδικασιών ελέγχου ποιότητας (AGROCERT, ISO, HACCP)

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών, πατήστε εδώ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα