Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
18 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ζητείται Προϊστάμενος Ποιοτικού Ελέγχου & Διασφάλισης Ποιότητας

ΑρχικήΝέαΖητείται Προϊστάμενος Ποιοτικού Ελέγχου & Διασφάλισης Ποιότητας
spot_img

Ελληνική Βιομηχανία κρέατος στην περιοχή της Κορινθίας ζητά Προϊστάμενο Ποιοτικού Ελέγχου & Διασφάλισης Ποιότητας

Κύριες αρμοδιότητες:

  • Καθημερινή παρακολούθηση/ τήρηση συστημάτων ασφάλειας
  • Υποστήριξη στην εναρμόνιση των διαδικασιών ποιότητας της εταιρίας με την ισχύουσα νομοθεσία
  • Παρακολούθηση της παραγωγικής διαδικασίας
  • Ενημέρωση για τις παραλαβές των προϊόντων και έγκαιρος προγραμματισμός των σχετικών εργασιών(δειγματοληπτικός έλεγχος, τήρηση αρχείων παραλαβής, ελέγχου)
  • Έλεγχος τήρησης του συστήματος ιχνηλασιμότητας
  • Έλεγχος παραλαβών Β’ υλών
  • Διαχείριση θεμάτων Διασφάλισης Ποιότητας/ Ασφάλειας (προδιαγραφές τελικών προϊόντων, ενημέρωση αρχείων, αναθεώρηση διαδικασιών)
  • Ενημέρωση αρχείων χημικών & μικροβιολογικών αναλύσεων
  • Τήρηση αρχείων συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων και καθημερινή συμπλήρωση των αρχείων που αφορούν τους ελέγχους
  • Έλεγχος για την Ορθή Βιομηχανική Πρακτική και Ορθή Πρακτική Υγιεινής
  • Συντονισμός επιθεωρήσεων σε συνεργασία με φορέα πιστοποίησης
  • Επαλήθευση των προαπαιτούμενων όπως ορίζονται στο ΣΔΑΤ (έλεγχος καθαριότητας, μυοκτονία-απεντόμωση, διακρίβωση οργάνων)
  • Διαχείριση & εκπαίδευση των εργαζομένων στα πρότυπα ποιότητας


Απαιτούμενα προσόντα:

  • Πτυχίο Τεχνολόγου Τροφίμων, ΑΕΙ
  • Εμπειρία σε ανάλογη θέση τουλάχιστον 5-6 έτη σε βιομηχανία τροφίμων
  • Γνώση χειρισμού Η/Υ, ERP


Δεξιότητες
:

  • Συνέπεια & Οργανωτικότητα
  • Προσαρμοστικότητα
  • Προσανατολισμός στην επίτευξη στόχων

Για αποστολή βιογραφικών, πατήστε εδώ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα