Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, 2022
17.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ζητείται Στέλεχος Τμήματος Διασφάλισης Ποιότητας

ΑρχικήΝέαΖητείται Στέλεχος Τμήματος Διασφάλισης Ποιότητας
spot_img

Η Βιομηχανική και Πτηνοτροφική Επιχείρηση με έδρα τη Χαλκίδα ζητεί Στέλεχος Τμήματος Ποιότητας στην περιοχή Πούρνος Ευβοίας.

Ο/Η ιδανικός/ή υποψήφιος/α αναμένεται να διαθέτει:

Απαραίτητα Προσόντα

  • Πτυχίο ΤΕΙ – ΑΕΙ (Γεωπονία – Τεχνολογία Τροφίμων – Χημικός ή συναφές) ) – μεταπτυχιακές σπουδές στην Τεχνολογία Τροφίμων θα θεωρηθούν πρόσθετο προσόν
  • Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας
  • Άριστες γνώσεις χειρισμού Η/Υ (επιθυμητή γνώση ERP/SAP)
  • Ικανότητες επικοινωνίας, ανάληψης πρωτοβουλιών & ομαδικό πνεύμα
  • Ικανότητα ανταπόκρισης σε συνθήκες πίεσης χρόνου και διαχείρισης κρίσεων
  • Διοικητικές, οργανωτικές και ελεγκτικές ικανότητες
  • Ικανότητα διαχείρισης αλλαγών και συνεχούς βελτίωσης
  • Σημαντικός παράγοντας η εντοπιότητα ή η δυνατότητα μετεγκατάστασης

Καθήκοντα Θέσης

  • Εποπτεύει την εφαρμογή του Συστήματος Ποιότητας σε τμήματα της επιχείρησης, παρακολουθεί την απόδοσή τους και αναφέρεται σχετικά στη Δ/νση Διασφάλισης Ποιότητας
  • Επικοινωνεί με τους πελάτες και προμηθευτές σχετικά με θέματα Ποιότητας
  • Λαμβάνει μέρος στις εσωτερικές και εξωτερικές επιθεωρήσεις
  • Εποπτεύει την υλοποίηση διορθωτικών και προληπτικών ενεργειών
  • Συμμετέχει στην εκπαίδευση του προσωπικού σε θέματα ποιότητας
  • Έχει την ευθύνη για την καθημερινή συμπλήρωση εγγράφων (τεκμηρίωση Συστήματος Ποιότητας)
  • Έχει την ευθύνη για την τήρηση των προδιαγραφών των προϊόντων των πελατών και για την πιστή εφαρμογή των διαδικασιών ελέγχου ποιότητας (AGROCERT, ISO, HACCP)

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών, πατήστε εδώ

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Γλουταμινικό νάτριο Ε621-MSG: Μύθοι και αλήθειες για το πιο δημοφιλές πρόσθετο τροφίμων

"Ουσία της γεύσης ή "σύνδρομο του κινέζικου εστιατορίου" το πρόσθετο MSG που δίνει γεύση umami στα τρόφιμα έχει γίνει κατά καιρούς αντικείμενο αντιπαράθεσης για τις επιπτώσεις του στην ανθρώπινη υγεία - Τι λέει η EFSA

Το 60% των Ευρωπαίων καταναλωτών “γυρνάει την πλάτη” στο συμβατικό κρέας!

Νέα έρευνα αποκάλυψε μεγάλη μείωση στην κατανάλωση κρέατος - Ζήτηση για εναλλακτικές λύσεις στη Δυτική Ευρώπη.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα