Μετάβαση στο περιεχόμενο
Τρίτη, 18 Μαρτίου, 2025
12.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ζητείται Τεχνολόγος Τροφίμων ή Χημικός

ΑρχικήΝέαΖητείται Τεχνολόγος Τροφίμων ή Χημικός
spot_img

Η ARI Greek Antipasti Α.Ε είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής προϊόντων Antipasti στην Ευρώπη. Η εξαγωγική της δραστηριότητα φτάνει το 100% της παραγωγής της, και τα προϊόντα της διανέμονται σε περισσότερες από 25 Ευρωπαϊκές χώρες. 

Η ομάδα μας μεγαλώνει και αναζητούμε νέο Τεχνολόγο Τροφίμων για τις εγκαταστάσεις μας στο Λάκκωμα Χαλκιδικής

- Advertisement -

Η δύναμή μας είναι οι άνθρωποί μας, και αναζητούμε συνεργάτες που μοιράζονται το ίδιο πάθος για ανάπτυξη με εμάς.

Η θέση:

Ποιότητα, ποιότητα, ποιότητα: είσαι ο άνθρωπος που ασχολείται με την τήρηση όλων των κανόνων Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής και Ορθής Υγιεινής Πρακτικής. Πρωταρχικό σου μέλημα είναι η πρόληψη κινδύνων και ο έλεγχος των κρίσιμων σημείων κατά την παραγωγική διαδικασία.

Πως μοιάζει η καθημερινότητά σου:

  • Ασχολείσαι με τον έλεγχο των κρίσιμων σημείων
  • Ελέγχεις τις εγκαταστάσεις και τα τμήματα της παραγωγής για ζητήματα Υγιεινής και Ασφάλειας
  • Ελέγχεις το μηχανολογικό εξοπλισμό βάσει των προδιαγραφών ποιότητας
  • Ελέγχεις τη διαδικασία καθαριότητας της Παραγωγής
  • Ελέγχεις την τήρηση της ιχνηλασιμότητας σε όλα τα τμήματα
  • Πραγματοποιείς οργανοληπτικό έλεγχο σε όλα τα στάδια της παραγωγής από τις Α’ Ύλες έως το τελικό προϊόν
  • Πραγματοποιείς ποιοτικό έλεγχο στα τροφοδοτούμενα προς την παραγωγή ημιέτοιμα προϊόντα
  • Ελέγχεις την Υγιεινή του προσωπικού

Απαραίτητα Προσόντα

Είσαι ο άνθρωπος που ψάχνουμε εάν:

  • Είσαι απόφοιτος σχολής Χημικού ή Τεχνολογίας Τροφίμων
  • Έχεις προηγούμενη εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 4 χρόνων σε αντίστοιχη θέση σε Βιομηχανία – Παραγωγή Τροφίμων
  • Γνωρίζεις άριστα Αγγλικά
  • Έχεις γνώσεις χειρισμού Η/Υ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θέση εργασίας, και αποστολή βιογραφικών, πατήστε εδώ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πατατάκια – Σοκολάτες: Μετανάστευση βενζολίου, νιτρωδών και αμιδίων, από τη συσκευασία – Ευρήματα εργαστηριακής ανάλυσης

Μετανάστευση χημικών ενώσεων από συσκευασίες τροφίμων: Εκτίμηση των κινδύνων για την ασφάλεια τροφίμων και των επιπτώσεων στην υγεία

456 κρούσματα σαλμονέλας σε μικρά παιδιά από τα Kinder της Ferrero – Η εταιρεία γνώριζε μήνες πριν αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Νέα έρευνα για το ξέσπασμα σαλμονέλωσης σε πολλές χώρες δείχνει ότι η Ferrero γνώριζε για τη μόλυνση στο εργοστάσιο πολύ πριν τις τροφικές δηλητηριάσεις των παιδιών αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας: Ο κίνδυνος από τη χρήση τους και η εξωσωματική γονιμοποίηση – Της Ελένης Τσαγκά

Γιατί τον τελευταίο καιρό ανακαλούνται τόσα πολλά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς;
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα