Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2024
18.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ζητείται Τεχνολόγος Τροφίμων ή Χημικός

ΑρχικήΝέαΖητείται Τεχνολόγος Τροφίμων ή Χημικός
spot_img

Η ARI Greek Antipasti Α.Ε είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής προϊόντων Antipasti στην Ευρώπη. Η εξαγωγική της δραστηριότητα φτάνει το 100% της παραγωγής της, και τα προϊόντα της διανέμονται σε περισσότερες από 25 Ευρωπαϊκές χώρες. 

Η ομάδα μας μεγαλώνει και αναζητούμε νέο Τεχνολόγο Τροφίμων για τις εγκαταστάσεις μας στο Λάκκωμα Χαλκιδικής

Η δύναμή μας είναι οι άνθρωποί μας, και αναζητούμε συνεργάτες που μοιράζονται το ίδιο πάθος για ανάπτυξη με εμάς.

Η θέση:

Ποιότητα, ποιότητα, ποιότητα: είσαι ο άνθρωπος που ασχολείται με την τήρηση όλων των κανόνων Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής και Ορθής Υγιεινής Πρακτικής. Πρωταρχικό σου μέλημα είναι η πρόληψη κινδύνων και ο έλεγχος των κρίσιμων σημείων κατά την παραγωγική διαδικασία.

Πως μοιάζει η καθημερινότητά σου:

  • Ασχολείσαι με τον έλεγχο των κρίσιμων σημείων
  • Ελέγχεις τις εγκαταστάσεις και τα τμήματα της παραγωγής για ζητήματα Υγιεινής και Ασφάλειας
  • Ελέγχεις το μηχανολογικό εξοπλισμό βάσει των προδιαγραφών ποιότητας
  • Ελέγχεις τη διαδικασία καθαριότητας της Παραγωγής
  • Ελέγχεις την τήρηση της ιχνηλασιμότητας σε όλα τα τμήματα
  • Πραγματοποιείς οργανοληπτικό έλεγχο σε όλα τα στάδια της παραγωγής από τις Α’ Ύλες έως το τελικό προϊόν
  • Πραγματοποιείς ποιοτικό έλεγχο στα τροφοδοτούμενα προς την παραγωγή ημιέτοιμα προϊόντα
  • Ελέγχεις την Υγιεινή του προσωπικού

Απαραίτητα Προσόντα

Είσαι ο άνθρωπος που ψάχνουμε εάν:

  • Είσαι απόφοιτος σχολής Χημικού ή Τεχνολογίας Τροφίμων
  • Έχεις προηγούμενη εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 4 χρόνων σε αντίστοιχη θέση σε Βιομηχανία – Παραγωγή Τροφίμων
  • Γνωρίζεις άριστα Αγγλικά
  • Έχεις γνώσεις χειρισμού Η/Υ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θέση εργασίας, και αποστολή βιογραφικών, πατήστε εδώ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο