Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
18.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ζητείται Τεχνολόγος Τροφίμων ή Χημικός

ΑρχικήΝέαΖητείται Τεχνολόγος Τροφίμων ή Χημικός
spot_img

Η ARI Greek Antipasti Α.Ε είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής προϊόντων Antipasti στην Ευρώπη. Η εξαγωγική της δραστηριότητα φτάνει το 100% της παραγωγής της, και τα προϊόντα της διανέμονται σε περισσότερες από 25 Ευρωπαϊκές χώρες. 

Η ομάδα μας μεγαλώνει και αναζητούμε νέο Τεχνολόγο Τροφίμων για τις εγκαταστάσεις μας στο Λάκκωμα Χαλκιδικής

- Advertisement -

Η δύναμή μας είναι οι άνθρωποί μας, και αναζητούμε συνεργάτες που μοιράζονται το ίδιο πάθος για ανάπτυξη με εμάς.

Η θέση:

Ποιότητα, ποιότητα, ποιότητα: είσαι ο άνθρωπος που ασχολείται με την τήρηση όλων των κανόνων Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής και Ορθής Υγιεινής Πρακτικής. Πρωταρχικό σου μέλημα είναι η πρόληψη κινδύνων και ο έλεγχος των κρίσιμων σημείων κατά την παραγωγική διαδικασία.

Πως μοιάζει η καθημερινότητά σου:

  • Ασχολείσαι με τον έλεγχο των κρίσιμων σημείων
  • Ελέγχεις τις εγκαταστάσεις και τα τμήματα της παραγωγής για ζητήματα Υγιεινής και Ασφάλειας
  • Ελέγχεις το μηχανολογικό εξοπλισμό βάσει των προδιαγραφών ποιότητας
  • Ελέγχεις τη διαδικασία καθαριότητας της Παραγωγής
  • Ελέγχεις την τήρηση της ιχνηλασιμότητας σε όλα τα τμήματα
  • Πραγματοποιείς οργανοληπτικό έλεγχο σε όλα τα στάδια της παραγωγής από τις Α’ Ύλες έως το τελικό προϊόν
  • Πραγματοποιείς ποιοτικό έλεγχο στα τροφοδοτούμενα προς την παραγωγή ημιέτοιμα προϊόντα
  • Ελέγχεις την Υγιεινή του προσωπικού

Απαραίτητα Προσόντα

Είσαι ο άνθρωπος που ψάχνουμε εάν:

  • Είσαι απόφοιτος σχολής Χημικού ή Τεχνολογίας Τροφίμων
  • Έχεις προηγούμενη εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 4 χρόνων σε αντίστοιχη θέση σε Βιομηχανία – Παραγωγή Τροφίμων
  • Γνωρίζεις άριστα Αγγλικά
  • Έχεις γνώσεις χειρισμού Η/Υ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θέση εργασίας, και αποστολή βιογραφικών, πατήστε εδώ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Οδοντόκρεμες μολυσμένες με μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα – Δοκιμή σε 51 γνωστές μάρκες

Μια νέα έρευνα που διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες αποκάλυψε ότι πολλές εμπορικές οδοντόκρεμες είναι μολυσμένες με μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα.

Aκτινοβολημένα τρόφιμα: Είναι ασφαλή ή πρέπει να τα αποφεύγουμε; – Πώς τα ξεχωρίζουμε

Η ακτινοβόληση τροφίμων είναι μια μέθοδος επεξεργασίας τροφίμων με ιονίζουσα ακτινοβολία που αποσκοπεί στην εξόντωση παθογόνων βακτηρίων

Ευρωπαϊκό μπλόκο σε ελληνικά μύδια λόγω μόλυνσης με κολοβακτηρίδια – Ειδοποίηση RASFF

Η γνωστοποίηση στην Ευρώπη έγινε από την Ιταλία μέσω RASFF, στις 18/04/2024, ύστερα από ελέγχους που έγιναν από κτηνιάτρους στην Puglia
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα