Facebook
Linkedin
Youtube
Νέα
Ασφάλεια Τροφίμων
Τεχνολογία Τροφίμων
Καινοτομία / Τάσεις
Επιχειρήσεις / Οικονομία
Εργασία
Καταναλωτής
Εξαγωγές
Εστίαση / Τουρισμός
Εκπαίδευση
Διεθνή
Ιστορία Τροφίμων
Περιβάλλον / Βιωσιμότητα
Αγρότες
Οικιακά
Επικινδυνότητα τροφίμων
Διατροφή και Υγεία
Καταναλωτής
Παιδί
Συνταγές
Γαστρονομία
VEGANism
LIFE
Συνεντεύξεις
Top quality 4u
Βιομηχανία / Παραγωγή
Εστίαση
Λιανεμπόριο
Παροχή υπηρεσιών
Πιστοποίηση
Πρότυπα Συστημάτων Διαχείρισης
Πιστοποίηση Προϊόντων / Σήματα Συμμόρφωσης
Βραβεία
Προμηθευτές
Εξοπλισμός
Παραγωγή
Εστίαση
Αποθήκευση
Μεταφορά
Έλεγχος
Υγιεινή
Λοιπός εξοπλισμός
Υπηρεσίες
Συμβουλευτική
Επιθεωρήσεις / Πιστοποιήσεις
Αναλύσεις / Δοκιμές
Μυοκτονίες / Εντομοκτονίες
Εκπαίδευση
Προώθηση / Marketing
Διακριβώσεις
Τεχνικός ασφαλείας / Ιατρός εργασίας
Επεξεργασία νερού
Συντήρηση εξοπλισμού
Καθαρισμός / Συντήρηση κτιρίων
Πληροφορική / Διαδίκτυο
Λοιπές υπηρεσίες
Υλικά
Καθαριστικά / Λιπαντικά
Πρόσθετα τροφίμων
Υλικά συσκευασίας
Αναλώσιμα εργαστηρίου ελέγχου
Αναλώσιμα ελέγχου παραγωγής
Λοιπά υλικά
Επιστήμη
Σταγόνες επιστήμης
Άρθρα / Δημοσιεύσεις / Βιβλία
Διατριβές
Νομοθεσία
Ευρωπαϊκοί Κανονισμοί
Σεμινάρια
Who is Who
Βιομηχανία / Παραγωγή
Εστίαση
Λιανεμπόριο
Υπηρεσίες
Ακαδημαϊκοί
About Cibum
Επικοινωνία
Αγορά Εργασίας
Δωρεές Τροφίμων
Αριστερό Εξτρέμ
Αναζήτηση
Cibum
Food Experts Society
Cibum
Food Experts Society
Who is Who
οι food experts έχουν και όνομα, και σπουδές, και εμπειρία, και επιτεύγματα, αλλά και άποψη
Ακαδημαϊκοί
Αρχική
Ακαδημαϊκοί - mobile
Θεόδωρος Βαρζάκας
Καθηγητής Παν/μιου Πελοποννήσου Τεχνολογιών Επεξεργασίας Τροφίμων και Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων
Θεοφάνης Γεωργόπουλος
Λέκτορας Εφαρμογών (Μέλος Δ.Ε.Π) στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
Γιάννης Ζαμπετάκης
Πρόεδρος Τμήματος Βιολογικών Επιστημών / Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, University of Limerick, Ιρλανδία
ΑΝΘΙΑ ΜΑΤΣΑΚΙΔΟΥ
Ερευνήτρια Τμήμα Χημείας ΑΠΘ / Επιστημονική υπεύθυνη σε ερευνητικό έργο ΕΛΙΔΕΚ μεταδιδακτόρων / Έκτακτη διδάσκουσα στο ΔιΠαΕ
Ιωάννης Τσάκνης
Καθηγητής, Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Τροφίμων - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Γεώργιος Μπόσκου
Αναπληρωτής Καθηγητής Οργάνωσης & Διαχείρισης Μονάδων Διατροφής, Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής, Σχολή Επιστημών Υγείας & Αγωγής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Χαράλαμπος Προεστός
Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, ΕΚΠΑ
Κώστας Σταθόπουλος
Professor Food Science - United Arab Emirates University, UAE. Food Sience BSc, MSc, PhD
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ανοίξτε τη γραμμή εργαλείων
Εργαλεία προσβασιμότητας
Εργαλεία προσβασιμότητας
Αύξηση κειμένου
Αύξηση κειμένου
Μείωση κειμένου
Μείωση κειμένου
Κλίμακα Γκρι
Κλίμακα Γκρι
Υψηλή Αντίθεση
Υψηλή Αντίθεση
Αρνητική Αντίθεση
Αρνητική Αντίθεση
Ανοιχτόχρωμο φόντο
Ανοιχτόχρωμο φόντο
Υπογραμμίσεις συνδέσμων
Υπογραμμίσεις συνδέσμων
Αναγνώσιμη γραμματοσειρά
Αναγνώσιμη γραμματοσειρά
Επαναφορά
Επαναφορά