Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, 2024
9.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Για την Εύβοια (μέρος ΙΙ)

ΑρχικήΑριστερό ΕξτρέμΓια την Εύβοια (μέρος ΙΙ)
spot_img

Όχι άλλο κάρβουνο δηλώσεων και υποσχέσεων.

Στις 10 του Φλεβάρη, γράφαμε για τις μεταξωτές κορδέλες που σχεδιάζουν για την βόρεια Εύβοια.

Και το όραμα των κυβερνώντων έχει και άλλες δυσάρεστα σχέδια για την πολύπαθη Εύβοια.

Να φυτέψουν και άλλα αιολικά πάρκα στην Νότια Εύβοια. Και φυσικά, όλοι μας είμαστε αντίθετοι σε αυτό όπως φάνηκε στις 25 του Γενάρη με τις μαύρες σημαίες και τα πλακάτ έξω από το Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Η πράσινη ανάπτυξη δεν ήρθε ποτέ στην χώρα μας! Η χώρα μας δεν έγινε και δεν μπορεί να γίνει η Δανία του νότου! ( την θυμάστε αυτή την φράση του Γεώργιου Παπανδρέου Jr το 2009; ).

Ένα άλλο όραμα χρειάζεται ο τόπος μας. Ένα όραμα που να σχετίζεται με τον αγροτουρισμό, τα τρόφιμα και τον ποιοτικό τουρισμό… Όχι άλλο κάρβουνο δηλώσεων και υποσχέσεων αλλά ένα σχέδιο ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο.

ioannis zabetakis
*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, Πρόεδρος του τμήματος Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.

Email: ioannis.zabetakis@ul.ie

Twitter: @yanzabet

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα 8 πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων

Ομάδα εμπειρογνωμόνων από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τη βιομηχανία, ξεχώρισε τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία τροφίμων που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων από ερευνητική σκοπιά.

Πόσο επικίνδυνα είναι τα γαριδάκια – Εργαστηριακή ανάλυση

Γαριδάκια και σνακ καλαμποκιού: Τα μισά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.

Τα φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν εκατομμύρια μικροπλαστικά στο τσάι σας – Νέα επιστημονικά ευρήματα

Τα εμπορικά φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν δισεκατομμύρια μικροπλαστικά, που εισέρχονται στα ανθρώπινα εντερικά κύτταρα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο