Ειδήσεις που συγκλονίζουν και πρέπει να κινητοποιούν.
Δυο ειδήσεις που διάβασα στο cibum την περασμένη εβδομάδα έχουν να κάνουν με περιπτώσεις επικίνδυνων επιμολύνσεων στα τρόφιμα.
Η μια περίπτωση στις ΗΠΑ με πολύ υψηλά επίπεδα βαρέων μετάλων:
και η άλλη στην Ιταλία και στην Ελλάδα με αλλεργιογόνα:
Στην βιομηχανία τροφίμων, δεν επιτρέπεται να εφησυχάζουμε ούτε μια στιγμή!
Η συνεχής αξιολόγηση των προμηθευτών είναι must!
Όπως και η ανάλυση των τελικών προϊόντων για κινδύνους.
Αν δεν τα κάνουμε αυτά, τότε το σύστημα HACCP της εταιρείας είναι απλά για τα… μπάζα!
Email: funfood16@gmail.com
Twitter: @yanzabet