Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
16.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η δύναμη του “Storytelling” στο marketing των ελληνικών προϊόντων

ΑρχικήΑριστερό ΕξτρέμΗ δύναμη του "Storytelling" στο marketing των ελληνικών προϊόντων
spot_img

Η προώθηση προϊόντων μέσω της αφήγησης ιστοριών είναι μία από τις επιτυχημένες μορφές marketing.

Πριν από λίγες μέρες, διάβασα την ιστορία του ουίσκι Johnnie Walker στο cibum.gr.

Η ιστορία του ουίσκι Johnnie Walker ξεκινά, όπως είναι αναμενόμενο, με τον άνθρωπο που έδωσε στο πιο δημοφιλές ουίσκι στον κόσμο, το όνομά του.

Και μετά σκέφτηκα τι ιστορίες έχουμε φτιάξει εμείς για τα δικά μας τρόφιμα και ποτά. Ένα παράδειγμα: το εξαιρετικό κρασί «Κανένας». Το όνομά του προέρχεται από τον Όμηρο, όταν ο Οδυσσέας φώναξε «Κανένας» στον Κύκλωπα.

Στους ανθρώπους αρέσουν οι ιστορίες. Όχι μόνο τους αρέσουν αλλά τις θυμούνται κιόλας! Φανταστείτε να είχαμε μια τέτοια ιστορία πάνω σε κάθε Ελληνικό τρόφιμο που εξάγεται. Πόσο πιο εύκολο θα ήταν το marketing…

ioannis zabetakis
*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, Πρόεδρος του τμήματος Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.

Email: ioannis.zabetakis@ul.ie

Twitter: @yanzabet

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Νέος κανονισμός για τις ειδικές απαιτήσεις υγιεινής για ορισμένα κρέατα, ψάρια, γαλακτοκομικά και αυγά

Ο νέος Καν. (ΕΕ) 2024/1141 που τροποποιεί τα παραρτήματα II και III του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 853/2004.

ΕΕ: Μελέτη για το παρόν και το μέλλον των εναλλακτικών πρωτεϊνών στην Ευρώπη

Οι αυξημένες ανάγκες επισιτισμού στο μέλλον μπορεί να φέρουν νέα προϊόντα από φύκια, έντομα και κρέας εργαστηρίου στη διατροφή μας.

Ασφαλή από παθογόνα τα ψάρια υδατοκαλλιέργειας σύμφωνα με την EFSA

Η Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των χωρών που κοινοποίησαν στο RASFF μολυσμένα εισαγόμενα ψάρια.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα