Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
24.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η ματαιότητα των φαρμάκων απώλειας βάρους

ΑρχικήΑριστερό ΕξτρέμΗ ματαιότητα των φαρμάκων απώλειας βάρους
spot_img

Φάρμακα μια ζωή ή taking meds for life.

Σίγουρα θα έχετε διαβάσει για τα “θαυματουργά” χαπάκια (ονόματι Wegovy και Ozempic) που μας πουλάνε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες.

Πριν από λίγες στους Times του Λονδίνου, διάβασα αυτό το άρθρο…Πολλές χιλιάδες άνθρωποι εκεί έξω νομίζουν ότι να πάρουν τα χαπάκια αυτά για 2-3 μήνες και αδυνατίσουν, τότε είναι ΟΚ να τα σταματήσουν.

Φευ… Αυτά τα φάρμακα, όταν τα ξεκινήσει κανείς να τα παίρνει, θα πρέπει να τα παίρνει μια ζωή, μέχρι να αφήσει τον μάταιο τούτο κόσμο…

Δεν θα κουραστώ να το γράψω ξανά και ξανά: ξεχάστε τα χάπια που τάζουν θάματα. Αν θέλετε να χάσετε βάρος, αλλάξτε τον τρόπο ζωής και κάντε πιο υγιεινή την διατροφή σας. Τόσο απλά!

*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, στο Τμήμα των  Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ (UL) στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.

Email: funfood16@gmail.com

Twitter: @yanzabet

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πιπεριές: Ποιο χρώμα είναι πιο υγιεινό;

Οι πιπεριές είναι γνωστές για τα πολλαπλά τους οφέλη για την υγεία, αλλά η διαφορά στο χρώμα τους μπορεί να υποδηλώνει διαφοροποιημένη περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά.

Μέχρι πόσα πατατάκια με πράσινα σημάδια μπορείτε να φάτε για να μην αρρωστήσετε

Επειδή υπάρχουν μέσα σε σακουλάκι γνωστής εταιρείας, δεν σημαίνει ότι πρέπει και να τα καταναλώσετε.

Listeria monocytogenes σε εστιατόρια και καφέ: Ποια τα επικίνδυνα σημεία επιμόλυνσης και πώς μεταφέρεται

Η παρουσία L. monocytogenes στο περιβάλλον και τυχόν αποτυχίες στις GMP θα μπορούσαν να προωθήσουν την επιμόλυνση των τροφίμων με αυτό το παθογόνο, που αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για τους καταναλωτές.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο