H σημασία της νοστιμιάς στα τρόφιμα που παράγουμε.
Διάβασα τις προάλλες μια εξαιρετική συνέντευξη του κ. Σταύρου Χρυσαφίδη στην «Κ».
Μια συνέντευξη που μιλά για πολλά σημαντικά πράγματα σχετικά με τα τρόφιμα αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι πώς ο εν λόγω σεφ αντιλαμβάνεται τι είναι νόστιμο τρόφιμο. «Ένα νόστιμο πιάτο είναι συνώνυμο της ευτυχίας», τονίζει.
Θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας αυτά τα λόγια.
Τα τρόφιμα που παράγουμε αν δεν είναι …νόστιμα, τότε κάτι λάθος κάνουμε…
Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι η μνήμη μας «κρατά» τις νόστιμες εμπειρίες. Και αυτές θα τις αναζητήσουμε ξανά και ξανά.
Συνεπώς, η νοστιμιά είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο για marketing.
Email: ioannis.zabetakis@ul.ie
Twitter: @yanzabet