Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, 2024
16 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η μνήμη μας και τα τρόφιμα

ΑρχικήΑριστερό ΕξτρέμΗ μνήμη μας και τα τρόφιμα
spot_img

H σημασία της νοστιμιάς στα τρόφιμα που παράγουμε.

Διάβασα τις προάλλες μια εξαιρετική συνέντευξη του κ. Σταύρου Χρυσαφίδη στην «Κ».

Μια συνέντευξη που μιλά για πολλά σημαντικά πράγματα σχετικά με τα τρόφιμα αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι πώς ο εν λόγω σεφ αντιλαμβάνεται τι είναι νόστιμο τρόφιμο. «Ένα νόστιμο πιάτο είναι συνώνυμο της ευτυχίας», τονίζει.

Θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας αυτά τα λόγια.

Τα τρόφιμα που παράγουμε αν δεν είναι …νόστιμα, τότε κάτι λάθος κάνουμε…

Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι η μνήμη μας «κρατά» τις νόστιμες εμπειρίες. Και αυτές θα τις αναζητήσουμε ξανά και ξανά.

Συνεπώς, η νοστιμιά είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο για marketing.

*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, Πρόεδρος του τμήματος Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.

Email: ioannis.zabetakis@ul.ie

Twitter: @yanzabet

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ένας νεκρός από ψαροκεφτέδες που πωλούνται σε Lidl και Coop στη Δανία

Μολυσμένοι με listeria ψαροκεφτέδες, προκάλεσαν επτά ασθένειες και έναν θάνατο.

7 νεκροί από την μαγιά στο ψωμί – Συνεχιζόμενη μόλυνση της γραμμής παραγωγής

Έκρηξη λιστερίωσης που σχετίζεται με προϊόντα μαγιάς Baker's, στην Ελβετία.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο