Στην Ινδία, είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω πολλά πιάτα της Ινδικής κουζίνας και ήταν όλα τους απλά υπέροχα! Η γεύση, το άρωμα, η υφή τους… Μια μέρα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, είδα καρπούζι με φέτα και… τζατζίκι!
Από πού ξέρουν εκεί πέρα στην Ανατολή για τα ελληνικά αυτά τρόφιμα;
Για να παραφράσω και λίγο τον Χελάκη, μήπως ο Μαχάτμα Γκάντι ήταν (και λίγο) Έλληνας;
*Προσοχή! H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!
Από την ερχόμενη Δευτέρα, 22 Απριλίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των πιστοποιημένων εκπαιδευτών για ένταξη στο «Μητρώο Εκπαιδευτών του ΕΛΓΟ–ΔΗΜΗΤΡΑ».
Συνελήφθη μία γυναίκα, κατηγορούμενη για κλοπή νερού σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου Χανίων και παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος ενός άνδρα.