Οι επιστήμονες εξέτασαν κοινωνικο-οικονομικές παραμέτρους κατά την διάρκεια της πανδημίας που επηρέασαν τις διατροφικές συνήθειες νέων από 12-18 ετών.
Οι πιο σημαντικοί παράγοντες που βρέθηκαν να καθορίζουν το κατά πόσο οι νέοι ακολουθούν την μεσογειακή διατροφή είναι η κοινωνικο-οικονομική τους κατάσταση και η μόρφωση που έχει η μητέρα τους.
*Προσοχή! H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!