Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
18 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

O λυκίσκος (της μπύρας) ανήκει στην ίδια οικογένεια με την μαριχουάνα…

ΑρχικήΑριστερό ΕξτρέμO λυκίσκος (της μπύρας) ανήκει στην ίδια οικογένεια με την μαριχουάνα...
spot_img

Καρτ-ποστάλ από την Ινδία (7)

Σήμερα, στην τελευταία μου καρτ ποστάλ από την Ινδία, θα ήθελα να γράψω για το πώς διασκεδάζουν οι νέοι στην Βομβάη.

Το τελευταίο μου βράδυ, βρέθηκα σε ένα από τα bar της πόλης, όπου η μπύρα έχει την τιμητική της!

Τα σουβεράκια έχουν όλα τους σχέση με μύθους και αλήθειες για την μπύρα. Οι Ινδικές μπύρες είναι πιο ελαφριές και πιο δροσιστικές από τις δικές μας. Μιας και ο καιρός τον Νοέμβρη στην Ινδία, όσες μέρες ήμουν εκεί, ήταν καλοκαίρι δικό μας. 30 και κάτι βαθμούς κελσίου την ημέρα…

Η μουσική στο bar ήταν ευρωπαϊκή, ροκ και ποπ κομμάτια. Και υπήρχε και ένα μεγάλο δωμάτιο καπνιζόντων με ανοικτές πόρτες…

Το όλο σκηνικό ήταν σαν να έχω πετάξει από την Βομβάη σε ένα bar στην Ελλάδα μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου…

Και ναι, ο λυκίσκος ανήκει στην ίδια οικογένεια με την μαριχουάνα! Αλήθεια είναι αυτό! Για τα άλλα σουβεράκια, δεν το ξέρω. Το αφήνω σε εσάς…

ioannis zabetakis
*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, Πρόεδρος του τμήματος Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.

Email: ioannis.zabetakis@ul.ie

Twitter: @yanzabet

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα