Του Γιάννη Ζαμπετάκη*
Αγαπώ πολύ το τραγούδι των Φατμέ “Πάνω από τα σύννεφα”. Και όταν πετάς με την Aegean, τότε ναι:
Θα βρούμε καύσιμα πιο καθαρά
Και παραμύθια πιο αληθινά
Και θ’ ανεβούμε απ’ αυτό το ψέμα
Πιο ψηλά
Πετάω με την Aegean από το 2006. Και έχω συγκεντρώσει αρκετά μίλια και πλέον είμαι στην Silver κατηγορία. Πριν από λίγες μέρες, λόγω των μιλιών που έχω μαζέψει, πέταξα από Δουβλίνο για Αθήνα με δωρεάν αναβάθμιση στην business class.
Και τι εμπειρία ήταν αυτή!
Το service, το χαμόγελο, το μπλε άρωμα. Αλλά εκεί που πραγματικά απογειώθηκαν οι αισθήσεις ήταν με το γεύμα. Παπαρδέλες με κότα ραγού και γραβιέρα Σαν Μιχάλη.Κόκκινο κρασί: Γέννημα Ψυχής, Κτήμα Μανωλεσάκη: Cabernet Sauvignon, Merlot και Λημνιό! Ίσως ένα από τα καλύτερα κόκκινα της Ελλάδας!Συνοδευτικό τυρί: Γραβιέρα Σπηλιά (απίστευτη γεύση!). Επιδόρπιο: Κέικ με ταχίνι! Και τέλος με ηδύποτο: Μαστίχα Χίου – μια ακόμα γευστική πανδαισία!
Η ομάδα των Gastronomics της Aegean αποτελείται από τους Chef: Λευτέρη Λαζάρου, Χριστόφορο Πέσκια, Αλέξανδρο Τσιοτίνη, Στέλιο Παρλιάρο και τον Master of wine: Κωνσταντίνο Λαζαράκη – δύναμη ομάδα, επιπέδου Champions League!
Καλά ταξίδια σε όλους μας με Υγεία και Κέφι για το 2025. Σε νέα μέρη, για νέες και πρωτόγνωρες εμπειρίες!
Υ.Γ. Thank you, Aegean!
Email: funfood16@gmail.com
Twitter: @yanzabet