Κυριακή, 5 Ιανουαρίου, 2025
12.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πάνω από τα σύννεφα με την Aegean

ΑρχικήΑριστερό ΕξτρέμΠάνω από τα σύννεφα με την Aegean
spot_img

Του Γιάννη Ζαμπετάκη*

Αγαπώ πολύ το τραγούδι των Φατμέ “Πάνω από τα σύννεφα”. Και όταν πετάς με την Aegean, τότε ναι:

Θα βρούμε καύσιμα πιο καθαρά
Και παραμύθια πιο αληθινά
Και θ’ ανεβούμε απ’ αυτό το ψέμα
Πιο ψηλά

Πετάω με την Aegean από το 2006. Και έχω συγκεντρώσει αρκετά μίλια και πλέον είμαι στην Silver κατηγορία. Πριν από λίγες μέρες, λόγω των μιλιών που έχω μαζέψει, πέταξα από Δουβλίνο για Αθήνα με δωρεάν αναβάθμιση στην business class.

Και τι εμπειρία ήταν αυτή!

Το service, το χαμόγελο, το μπλε άρωμα. Αλλά εκεί που πραγματικά απογειώθηκαν οι αισθήσεις ήταν με το γεύμα. Παπαρδέλες με κότα ραγού και γραβιέρα Σαν Μιχάλη.Κόκκινο κρασί: Γέννημα Ψυχής, Κτήμα Μανωλεσάκη: Cabernet Sauvignon, Merlot και Λημνιό! Ίσως ένα από τα καλύτερα κόκκινα της Ελλάδας!Συνοδευτικό τυρί: Γραβιέρα Σπηλιά (απίστευτη γεύση!). Επιδόρπιο: Κέικ με ταχίνι! Και τέλος με ηδύποτο: Μαστίχα Χίου – μια ακόμα γευστική πανδαισία!

Η ομάδα των Gastronomics της Aegean αποτελείται από τους Chef: Λευτέρη Λαζάρου, Χριστόφορο Πέσκια, Αλέξανδρο Τσιοτίνη, Στέλιο Παρλιάρο και τον Master of wine: Κωνσταντίνο Λαζαράκη – δύναμη ομάδα, επιπέδου Champions League!

Καλά ταξίδια σε όλους μας με Υγεία και Κέφι για το 2025. Σε νέα μέρη, για νέες και πρωτόγνωρες εμπειρίες!

Υ.Γ. Thank you, Aegean!

*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, στο Τμήμα των  Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ (UL) στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.

Email: funfood16@gmail.com

Twitter: @yanzabet

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Το νέο ποτό που χαρακτηρίστηκε ως “αναδυόμενος κίνδυνος” από τις Ευρωπαϊκές Αρχές

Τι αναφέρει η ετήσια έκθεση της EFSA για το νέο ποτό χωρίς αλκοόλ που στοχεύει όμως, να έχει τις ίδιες επιδράσεις με τα αλκοολούχα ποτά.

Ελληνικό τυρί με καρκινογόνες ουσίες προκάλεσε ευρωπαϊκό συναγερμό – Eξάγεται σε 6 χώρες (φωτο)

Συστατικά ορυκτελαίων (MOAH) που ταξινομούνται από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ως δυνητικά καρκινογόνα, σε φέτες vegan τυριού που παράγεται στην Ελλάδα.

3+1 αλήθειες για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα

Τι γνωρίζουμε και τι όχι για τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο