Eπιστημονικά λανθασμένη η τάση μείωσης της κατανάλωσης κρέατος.
Τα νέα μάς έρχονται, σήμερα, από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, τις ΗΠΑ, όπου στα σχολεία εκεί έχει αρχίσει μια κίνηση μείωσης της κρεατοφαγίας.
Επιστημονικά, αυτό είναι μέγα λάθος. Το κρέας είναι εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών και ιχνοστοιχείων, όπως σίδηρος.
Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο σίδηρος που υπάρχει στα φυτά δεν είναι βιοδιαθέσιμος όπως στο μοσχάρι!
Ευτυχώς υπάρχουν κινήματα που υποστηρίζουν την κρεατοφαγία όπως το Global
Food Justice Alliance.
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα πλεονεκτήματα της κρεατοφαγίας.
Email: funfood16@gmail.com
Twitter: @yanzabet