Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Το κόκκινο κρέας κάνει καλό!

ΑρχικήΑριστερό ΕξτρέμΤο κόκκινο κρέας κάνει καλό!
spot_img

Του Γιάννη Ζαμπετάκη*

Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο γνώμης δημοσιεύτηκε πρόσφατα στην επιστημονική επιθεώρηση: Frontiers Nutritional Epidemiology με τίτλο: Considering the nutritional benefits and health implications of red meat in the era of meatless initiatives.

- Advertisement -

Στο άρθρο αυτό, οι συγγραφείς γράφουν για τις αρνητικές συνέπειες της αποχής από κατανάλωση κόκκινου κρέατος. Μήπως ήρθε ο καιρός οι εταιρείες τροφίμων να δουν ξανά το θέμα της vegetarian και vegan διατροφής;

*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, στο Τμήμα των  Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ (UL) στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.

Email: funfood16@gmail.com

Twitter: @yanzabet

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μέλια με επικίνδυνο για τον άνθρωπο φυτοφάρμακο – Αναλύσεις 48 δειγμάτων μελιού

Τα νευροτοξικά φυτοφάρμακα στο πολωνικό μέλι υπερβαίνουν τα όρια ασφαλείας - Έκθεση της Greenpeace

Ξυράφια μέσα σε βούτυρο – Όταν η “κακία” μολύνει τις συσκευασίες τροφίμων

Ξυράφια, βελόνες και βατράχια: Οι πιο σοκαριστικές υποθέσεις δολιοφθοράς τροφίμων
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα