Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, 2022
18.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Βιομηχανία Τροφίμων: Η αξία των ανθρώπινων σχέσεων και το executive coaching

ΑρχικήΑριστερό ΕξτρέμΒιομηχανία Τροφίμων: Η αξία των ανθρώπινων σχέσεων και το executive coaching
spot_img

Τα πλεονεκτήματα της βελτίωσης των ανθρώπινων σχέσεων σε επίπεδο στελεχών

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον άρθρο που διάβασα πρόσφατα έχει τίτλο The application of the 3+1Cs relationship model in executive coaching

Aσχολείται με τις ανθρώπινες σχέσεις και το executive coaching. Το executive coaching είναι μια έννοια και ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για την βελτίωση των σχέσεων σε υψηλό διευθυντικό επίπεδο και την ενεργοποίηση των επιτελικών στελεχών ώστε και οι ομάδες τους να αποδίδουν καλύτερα αλλά και η εταιρεία να εξελίσσεται και να μεγαλώνει.

Το να μεγαλώνει μια εταιρεία δεν θα πρέπει να το βλέπουμε μόνο με ποσοτικά κριτήρια (π.χ. πωλήσεις, τζίρο, κέρδη κλπ) αλλά και με το πώς νιώθουν οι εργαζόμενοί μας. Τα συναισθήματα των μελών μιας ομάδας θα πρέπει να απασχολούν όλους εμάς που έχουμε θέσεις Manager στους οργανισμούς μας μιας και το να νιώθει καλά ένας εργαζόμενος αυτό φέρνει πολλαπλά ωφέλη τόσο σε προσωπικό όσο και σε εταιρικό επίπεδο.

Τα 3+1 C που πραγματεύεται το άρθρο είναι τα: closeness, commitment, complementarity και co-orientation.

ioannis zabetakis
*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, Πρόεδρος του τμήματος Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.

Email: ioannis.zabetakis@ul.ie

Twitter: @yanzabet

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Γλουταμινικό νάτριο Ε621-MSG: Μύθοι και αλήθειες για το πιο δημοφιλές πρόσθετο τροφίμων

"Ουσία της γεύσης ή "σύνδρομο του κινέζικου εστιατορίου" το πρόσθετο MSG που δίνει γεύση umami στα τρόφιμα έχει γίνει κατά καιρούς αντικείμενο αντιπαράθεσης για τις επιπτώσεις του στην ανθρώπινη υγεία - Τι λέει η EFSA

Το 60% των Ευρωπαίων καταναλωτών “γυρνάει την πλάτη” στο συμβατικό κρέας!

Νέα έρευνα αποκάλυψε μεγάλη μείωση στην κατανάλωση κρέατος - Ζήτηση για εναλλακτικές λύσεις στη Δυτική Ευρώπη.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα